Kombistiger

Kombistiger

Kombistiger, eller combistiger - kært barn, mange navne - er kombinationsstiger i ordets bogstaveligste forstand. Stigerne i denne kategori kan bruges som enkeltstiger op ad væggen og som fritstående stiger, når ikke du har en væg at læne dem op ad.

Henter data...

Varer 1-20 af 22

Sorter faldende
Side
pr. side

Relaterede kategorier

Oftest stillede spørgsmål om Kombistiger

Hvad er en kombistige?

En kombination stige, der både kan benyttes som enkeltstige eller som fritstående stiger. Dette gør at du får 3 stiger i én. Dette er en meget populær stige løsning, især hos private. En kombistige er en fleksibel, men også rimelige stige løsning, der er let at transportere og opbevare.

Hvad er forskellen på en kombistige og en multistige?

Med en kombistige har du 3 stiger i én, hvor en multistige kan have flere funktioner. Blandt andet med platform eller wienerstige med forskydelige vanger. Hvis du er i tvivl om kombistige eller multistiger er den bedste løsning for dig, så sidder vores kundeservice klar til at vejlede dig på enten chat, mail eller telefon.

Hvilke slags stiger kan en kombistige bruges som?

Kombistigerne kan typisk kombineres således, at du har tre stigetyper i én: en skydestige, en wienerstige og en eller flere enkeltstiger. Dette er både enkelt og pladsbesparende både under transport og opbevaring. Det er også en rimeligere læsning, end at købe de 3 andre stiger enkeltvis.

Hvad koster en kombistige?

En kombistige er væsentlige billigere, end hvis du skulle investere i 3 stiger enkeltvis. Prisen varierer selvfølgelig ud fra højde og materiale, men Stigefabrikken.dk fører kombistiger med en startpris på ca 950 kr.

Hvilke regler gælder der for brug af en kombistige

En kombistige er en transportabel stige, og her gælder et eget regelsæt. Se mere her..

Kombistige/combistige

Kombistiger er populære blandt private gør-det-selv folk, som benytter stigen til gør-det-selv arbejdet i haven og på værkstedet, men kan også sagtens benyttes af professionelle håndværkere som malere, tømrere, murere mv., som måske kun har plads til én stige i firmabilen.

Kombinationsstiger

Kombistigerne kan typisk kombineres således, at du har tre stigetyper i én: en skydestige, en wienerstige og en eller flere enkeltstiger. Kombistiger er over de seneste år blevet populære blandt ambitiøse gør-det-selv folk og håndværkere, som har mange forskellige arbejdsopgaver og -miljøer. Når ikke en enkeltstige er nok, kan man enten vælge at supplere stigesortimentet med den type stige man mangler, eller man kan vælge at skifte enkeltstigen ud med en kombistige, som dækker de behov, man måtte have.

Aluminium eller træ?

Kombistigerne findes i aluminium og træ, og hvert materiale har naturigvis sine fordele. Kombistiger af træ er f.eks. mere stive end aluminiumsstiger, men tilgengæld er stigerne af aluminium lettere at vedligeholde end træ. Har du svært ved at vælge, hvilket materiale din stige skal være af, er du altid velkommen til at kontakte os for yderligere råd og vejledning.

Hvorfor vælge en kombistige?

Som nævnt ovenfor, får du tre stiger i én, hvilket velnok er den allerstørste fordel. I stedet for at skulle købe tre forskellige stiger, kan du altså nøjes med én, som let og lynhurtigt kan transformeres til flere.

Prisen for en kombistige er ikke nær så høj, som hvis du skulle købe tre stigetyper hver for sig. Det kan derfor godt betale sig, at bruge lidt ekstra penge på en kombinationsstige, hvis du allerede nu ved, at en enkeltstige ikke vil kunne dække dine behov i fremtiden. Yderligere fylder en kombistige mindre end tre separate stiger.