Køkkenstiger

Køkkenstiger

Langt de fleste mennesker har en klar idé om, hvad en køkkenstige er. Slår man derimod op i et professionelt stigekatalog, kan det være svært at finde kapitler, indeholdende de såkaldte køkkenstiger. Sagen er nemlig den, at vi i ”stigeverdenen” ikke har deciderede køkkenstiger. Vi har i denne kategori forsøgt at sammensætte et udvalg af forskellige stiger, som kan benyttes i køkkenet; herunder, et par trappestiger, en elefantfod og nogle arbejdsbukke. Produkter, som vi ved, af erfaring, kan benyttes i køkkenet – og som vel derfor kan betegnes som værende køkkenstiger.

Henter data...

9 varer

Sorter faldende
pr. side

Relaterede kategorier

Oftest stillede spørgsmål om Køkkenstiger

Hvad er en køkkenstige?

Langt de fleste har en klar idé om hvad en køkkenstige, men det er ikke et udtryk der bruges så meget hos professionelle stigeproducenter/forhandlere. Vi har derfor samlet et udvalg af det, vi kalder køkken stiger, på Stigefabrikken.dk.

Hvor kan man købe en køkkenstige?

Stigefabrikken.dk sælger køkkenstiger. Her kan du vælge mellem flere kendte mærker, som Zarges, jumbo og Wibe. Denne vare er meget populær både i detailhandlen og i hjemmet.

Hvad koster en køkkenstige?

En køkkenstige varierer i pris ud fra materiale og højde. Det kan godt betale sig at investere i en kvalitets køkkenstige, da den har mange anvendelsesmuligheder og man derved kan have en god stige i mange mange år. Priserne starter ved et par hundrede kroner.

Hvor høj skal en køkkenstige være?

Køkkenstiger er et begreb der dækker over flere forskellige stige- og skammel typer. På en klassisk køkkenstige er der både oplyst højde med topbøjle og platformshøjde. Platformshøjden er den højde, du står i.

Hvornår bruger man en køkkenstige?

En køkkenstige er en praktisk stige, der er nem at klappe sammen og transportere. Mange private bruger denne stige ved opgaver i hjemmet, som f.eks maling, tapetsering, rengøring osv. Den praktiske aflæggerhylde gør at du nemt kan lægge værktøj og eller lignende fra dig.

Køkkenstigen: Kendt fra TV

Køkkenstigen er ofte set i ældre film, hvor hjemmegående husmødre typisk skildres med en støvkost i hånden og et forklæde om livet, stående på en lille trappestige eller arbejdsbuk for at kunne nå ud i alle hjørner og kanter af køkkenet. Siden dengang er ”køkkenstigen” blevet allemandseje, og den benyttes af kvinder såvel som mænd i alle husets rum.

Når en kunde henvender sig til os vedr. køb af en køkkenstige, spørger vi naturligvis ind til kundens ønsker og behov. Oftest viser det sig, at det er en af de mindre trappestiger i aluminium, som han eller hun er på udkig efter.

Hvad koster en køkkenstige?

Ligesom på de øvrige stiger i vores butik, afhænger priserne for en køkkenstige af faktorer som materiale, størrelser, sikkerhedsgodkendelser mv. Som hovedregel ligger priserne på stigerne i denne kategori dog i den lave ende af skalaen, da der oftest ikke stilles ligeså høje krav til stiger til privat brug som f.eks. til byggepladser o.lign.

Søger du en køkkenstige, som skal kunne hjælpe dig med at nå øverste hylde i vitrinen i stuen, kan du formentlig nøjes med en sammenklappelig arbejdsbuk eller en elefantfod str. 40-50 centimeter. Produkter, som typisk koster i nærheden af 500 kr.

Brug for hjælp?

Trods navneforvirringen finder vi som regel altid frem til en løsning, som løser dine udfordringer. Er du i tvivl om, hvilken stiger, der vil kunne dække dine behov og/eller har du en helt anden løsning end stigerne ovenfor i tankerne, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice for mere information.