Køkkenstiger

Køkkenstiger

Langt de fleste mennesker har en klar idé om, hvad en køkkenstige er. Slår man derimod op i et professionelt stigekatalog, kan det være svært at finde kapitler, indeholdende de såkaldte køkkenstiger. Sagen er nemlig den, at vi i ”stigeverdenen” ikke har deciderede køkkenstiger. Vi har i denne kategori forsøgt at sammensætte et udvalg af forskellige stiger, som kan benyttes i køkkenet; herunder, et par trappestiger, en elefantfod og nogle arbejdsbukke. Produkter, som vi ved, af erfaring, kan benyttes i køkkenet – og som vel derfor kan betegnes som værende køkkenstiger.

Køkkenstiger

Sorter faldende
Vis som Tabel Liste

7 varer

pr. side

Køkkenstigen: Kendt fra TV

Køkkenstigen er ofte set i ældre film, hvor hjemmegående husmødre typisk skildres med en støvkost i hånden og et forklæde om livet, stående på en lille trappestige eller arbejdsbuk for at kunne nå ud i alle hjørner og kanter af køkkenet. Siden dengang er ”køkkenstigen” blevet allemandseje, og den benyttes af kvinder såvel som mænd i alle husets rum.

Når en kunde henvender sig til os vedr. køb af en køkkenstige, spørger vi naturligvis ind til kundens ønsker og behov. Oftest viser det sig, at det er en af de mindre trappestiger i aluminium, som han eller hun er på udkig efter.

Hvad koster en køkkenstige?

Ligesom på de øvrige stiger i vores butik, afhænger priserne for en køkkenstige af faktorer som materiale, størrelser, sikkerhedsgodkendelser mv. Som hovedregel ligger priserne på stigerne i denne kategori dog i den lave ende af skalaen, da der oftest ikke stilles ligeså høje krav til stiger til privat brug som f.eks. til byggepladser o.lign.

Søger du en køkkenstige, som skal kunne hjælpe dig med at nå øverste hylde i vitrinen i stuen, kan du formentlig nøjes med en sammenklappelig arbejdsbuk eller en elefantfod str. 40-50 centimeter. Produkter, som typisk koster i nærheden af 500 kr.

Brug for hjælp?

Trods navneforvirringen finder vi som regel altid frem til en løsning, som løser dine udfordringer. Er du i tvivl om, hvilken stiger, der vil kunne dække dine behov og/eller har du en helt anden løsning end stigerne ovenfor i tankerne, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice for mere information.