Jagtstiger

Jagtstiger

Er du på udkig efter en jagtstige eller Hochsitz, er du kommer til det rette sted. Hos Stigefabrikken.dk har vi samlet et udvalg af kvalitetsstiger fra Dangate, som er specialister inden for udstyr til den kvalitetsbevidste jæger. Har du spørgsmål eller kommentarer til vores hochsitz, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice for mere information.

Henter data...
Filtrering
Mulige filtre
Længde (m)
Producent

8 varer

Sorter faldende
pr. side

Oftest stillede spørgsmål om Jagtstiger

Hvad koster en jagtstige?

Prisen på en jagtstige afhænger af højde og materiale, men en god jagtstige vil typisk variere mellem 1299 kr- 2999 kr. Det kan betale sig at investere i kvalitet og stigefabrikken.dk har en bredt udvalg af kvalitets jagtstiger fra Dangate.

Er det let at flytte en jagtstige?

En kvalitets jagtstige vejer ganske lidt, og kan let flyttes. Selv i sammensat tilstand. En jagtstige vejer typisk mellem 9 kg til 30 kg afhængig af model og udstyr. 2 personers jagtstiger, vil dog som oftest kræve 2 personer til flytning eller transport

Kan man sidde to personer på en jagtstige?

Ja. Der findes jagtstiger med 2 siddepladser. Blandt andet HS 30. Denne stige har et ekstra bredt sæde, og kan tåle en belastning på 250 kg.

Hvad er reglerne for brug af jagtstige og eller skydetårn?

Et skydetårn eller jagtstige forbedrer sikkerheden ved jagt, da jægeren har bedre udsyn. Jagtstigen eller skydetårnet skal placeres mindst 130 meter fra anden ejendom. Læs mere her.

Stort udvalg, mange anvendelsesmuligheder

Hvis du er på udkig efter en god jagtstige, kan Stigefabrikken.dk hjælpe dig. Vi har et solidt udvalg af jagtstiger, som er kendt for deres gode kvalitet.

En rigtig god jagtstige

Der er mange meninger om, hvad der udgør en rigtig god jagtstige eller jagttårn som det også kaldes, og det kommer da også helt an på, hvilken jagtform den skal bruges til. Uanset formålet, vil der altid være nogle fælles kriterier, der skal være opfyldt, for at det kan betragtes som en rigtig god jagtstige.

Ifølge dansk lovgivning, skal alle jagtstiger og jagttårne tages ned uden for sæsonen. Derfor er det klart ønskværdigt, at din jagtstige er konstrueret sådan, at den nemt kan tages ned og transporteres. Flere af vores produkter er lavet således, at de er lette at bære på, nemme at nedtage og opsætte, og så kan du også nemt flytte placering under en jagt, hvis du er usikker på om du har fundet den rigtige placering.

En god siddekomfort er ofte også vigtig, hvis du skal være på jagt i længere tid. Til dette skal du være på udkig efter en siddeplads med god rygstøtte og eventuelt et formstøbt sæde, for maksimal komfort. Nogle typer af jagtstiger har sågar et sæde af et materiale, hvor sne og frost ikke sætter sig så godt fast, hvilket vil være en fordel ved jagt i vinterperioden.

Vedligeholdelse

En jagtstige er ofte udsat for lidt af hvert, og derfor er det vigtigt og sørge for at få den vedligeholdt, så du kan forlænge dens levetid. Generelt kan det anbefales, at give stigen en hurtig rengøring efter brug, så snavs og skidt ikke gør skade på stigen på længere sigt.

Har du købt en jagtstige med pulverlakerede overflader, kan det være en stor fordel, at rustbehandle din jagtstige med jævne mellemrum, så den holder længere. Vælger du derimod en jagtstige som har en el-galvaniseret overfladebehandling, vil din stige være mere modstandsdygtig over for vejrets påvirkning, og vedligeholdelsen vil være noget mindre.

Har du brug for mere information, for at kunne vælge den rigtige jagtstige, eller har du spørgsmål til produkterne, er du velkommen til at kontakte kundeservice, som står klar til at hjælpe dig.