Hejsestiger

Hejsestiger

En hejsestige er til dig, som har behov for trinløs højderegulering til arbejde i skiftende højder. Vha. et praktisk hejseværk kan du justere og indstille højden på hejsestigerne i denne kategori. Hejsestiger er lette at håndtere, og højdejusteringen tager kun et øjeblik.

Hejsestiger

Sorter faldende
Vis som Tabel Liste

13 varer

pr. side

Dérfor skal du vælge en hejsestige

Har du brug for hjælp til valg af den rigtige hejsestige eller instruktion i korrekt brug af stigerne, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, som vil kunne hjælpe dig.

Det er som hovedregel en god idé ikke at gå under stigen, da det siges at bringe dig uheld, som et gammelt ordsprog vistnok lyder. Men det er derimod det forkerte stigevalg, som er årsag til de fleste uheld. Når du køber din nye stige, er det derfor vigtigt at tænke sikkerhed og korrekt arbejdshøjde, før pris og design.

Hvornår kan hejsestigen bruges?

Selvom du ofte ser folk stående på toppen af deres enkeltstiger eller skydestiger og trodser tyngdekraften og al sund fornuft uden at komme til skade, betyder det ikke, at det er en god idé. Dels strider det imod alle regler og sikkerhedsstandarder, dels kan det medføre alvorlige personskader at tage faldet fra toppen af en stige.

Du bør aldrig kravle højere end til det næstsidste trin. Punktum. Heller ikke hvis tagrenden sidder lidt højere, end du havde husket, eller hvis du ikke kan nå katten i træet. I stedet for at sætte liv og lemmer på spil, bør du bestille en stige, som kan nå op i den højde, du ønsker at arbejde i. For arbejde hvor der kræves, at du kan nå højt til vejrs, fortjener en hejsestige (eller en skydestige).

Hejsestigen er let at betjene

For det utrænede øje kan en hejsestige sagtens se en smule skræmmende ud ved første øjekast. Dels kan den være stor og høj, dels kan hejseværket synes teknisk. Det er dog kun lige indtil du prøver at betjene en hejsestige første gang - det er nemlig slet ikke så svært, som man skulle tro.

Forskellige former for hejs og forskellige slags styrehjulsystemer påvirker stigernes funktion og pris -men fælles for alle vores hejsestiger er, at de er lette at betjene. Stigerne kan således benyttes af professionelle håndværkere såvel som gør-det-selv folk. Er du dog i tvivl om, hvordan du skal betjene din nye hejsestige, hjælper vi dig selvfølgelig gerne i gang.