Hejsestiger

Hejsestiger

En hejsestige er til dig, som har behov for trinløs højderegulering til arbejde i skiftende højder. Vha. et praktisk hejseværk kan du justere og indstille højden på hejsestigerne i denne kategori. Hejsestiger er lette at håndtere, og højdejusteringen tager kun et øjeblik.

Henter data...

11 varer

Sorter faldende
pr. side

Relaterede kategorier

Oftest stillede spørgsmål om Hejsestiger

Hvad er en hejsestige?

En hejsestige er en stige, som du via et praktisk hejseværk kan justere og indstille højden. Hejsestiger er meget lette at håndtere og det tager kun et øjeblik at justere højden. En hejsestige giver muligheden for at arbejde i varierende højder med én og samme stige.

Hvor meget koster en hejsestige?

Prisen på en hejsestige afhænger af højden på stigen. Prisen afhænger også af hvilket materiale stigen er lavet af. Stigerne produceres både i aluminium og glasfiber. Prisen vil også variere ud fra hvilket hejsesystem og styrehjul system du vælger. Hvis du har brug for hjælp til valg af stige, så sidder vores kundeservice klar til at hjælpe dig.

Hvordan fungerer en hejsestige?

En hejsestige kan ved første øjekast se meget teknisk ud, men en hejsestige er faktisk meget enkelt at betjene. Stigerne benyttes både af håndværkere og private gør-det-selv folk. Stigerne justeres enkelt ved hjælp af et tov, med selvlukkende kliklås og tophjul.

Hvad er reglerne for en hejsestige?

Stiger til professionelt brug skal opfylde bestemmelserne i EN 131. Arbejdstilsynet anbefaler at man kun bruger stiger der er tydeligt mærket med, at de opfylder EN 131. Alle Stigefabrikken.dk hejsestiger opfylder bestemmelserne i EN 131.

Hvor høj skal en hejsestige være?

Valg af højde på stigen afhænger af hvilket arbejdsopgaver du skal benytte stigen til. Det utrolig smarte ved en hejsestige er at den let justeres, så den passer til opgaver i forskellige højder. Hvis du er usikker på hvilken højde du skal vælge, så sidder vore kundeservice klar til at vejlede dig.

Hvornår kan hejsestigen bruges?

Selvom du ofte ser folk stående på toppen af deres enkeltstiger eller skydestiger og trodser tyngdekraften og al sund fornuft uden at komme til skade, betyder det ikke, at det er en god idé. Dels strider det imod alle regler og sikkerhedsstandarder, dels kan det medføre alvorlige personskader at tage faldet fra toppen af en stige.

Du bør aldrig kravle højere end til det næstsidste trin. Punktum. Heller ikke hvis tagrenden sidder lidt højere, end du havde husket, eller hvis du ikke kan nå katten i træet. I stedet for at sætte liv og lemmer på spil, bør du bestille en stige, som kan nå op i den højde, du ønsker at arbejde i. For arbejde hvor der kræves, at du kan nå højt til vejrs, fortjener en hejsestige (eller en skydestige).

Hejsestigen er let at betjene

For det utrænede øje kan en hejsestige sagtens se en smule skræmmende ud ved første øjekast. Dels kan den være stor og høj, dels kan hejseværket synes teknisk. Det er dog kun lige indtil du prøver at betjene en hejsestige første gang - det er nemlig slet ikke så svært, som man skulle tro.

Forskellige former for hejs og forskellige slags styrehjulsystemer påvirker stigernes funktion og pris -men fælles for alle vores hejsestiger er, at de er lette at betjene. Stigerne kan således benyttes af professionelle håndværkere såvel som gør-det-selv folk. Er du dog i tvivl om, hvordan du skal betjene din nye hejsestige, hjælper vi dig selvfølgelig gerne i gang.