Foldestiger

Foldestiger

Stigerne i denne kategori er multifunktionsstiger, som kan benyttes til mange forskellige formål, i hjemmet og i industrien. Af samme årsag er foldestiger populære blandt mindre entreprenører, gør-det-selv folk og håndværkere, som beskæftiger sig med mange forskellige arbejdsopgaver i løbet af en dag.

Foldestiger

Sorter faldende
Vis som Tabel Liste

7 varer

pr. side

Foldestigen: En universalløsning?

Man må ikke tro, at en foldestige kan erstatte den professionelle håndværkers ministillads, arbejdsplatform eller den lange skydestige - men mindre kan selvfølgelig også gøre det. Foldestiger er en glimrende universsalløsning, som dækker langt de flestes behov. Mange kørende håndværkere benytter foldestiger, da de oftest ikke fylder eller vejer ret meget. Har du kun plads til én stige i hjemmet eller arbejdsbilen, er en foldestige et godt valg. Her får du flere stiger i én, som i sammenklappet tilstand ikke fylder ret meget.

Mærker og modeller

Vi fører foldestiger fra flere leverandører, men fælles for dem alle, er at de er testet og godkendt til dagligt brug og slid. Om du vælger en foldestige fra Silkeborg Stigefabrik, Jumbo eller Wibe Ladders, kan du altså altid være sikker på at kvalitet og sikkerhed er i orden.

Har du svært ved at gennemskue funktionerne ud fra vores produktbilleder, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. En foldestige er et komplekst produkt, hvorfor det sommetider kræver en uddybende forklaring for at forstå de mange funktioner og brugsmuligheder, en foldestige rent faktisk kan tilbyde.

Multistige - funktionel og fleksibel

Derfor fik den kælenavnet - Multistige: Stigens fleksibilitet og alverdens funktionaliteter har betydet at foldestigen i mange sammenhænge omtales som en multistige. De kan ofte klappes sammen, anvendes som wienerstiger, enkeltstiger, osv. Foruden er den for mange en kær ven når der ønskes mulighed for bevægelse i ens arbejde, ved at man kan anvende den som en platform.