Foldestiger

Foldestiger

Stigerne i denne kategori er multifunktionsstiger, som kan benyttes til mange forskellige formål, i hjemmet og i industrien. Af samme årsag er foldestiger populære blandt mindre entreprenører, gør-det-selv folk og håndværkere, som beskæftiger sig med mange forskellige arbejdsopgaver i løbet af en dag.

Henter data...

8 varer

Sorter faldende
pr. side

Relaterede kategorier

Oftest stillede spørgsmål om Foldestiger

Hvad er en foldestige?

En Foldestige er en multifunktions stige, der er meget populær blandt håndværkere og private. Stigen har en smart universal løsning, der fylder meget lidt under transport. Du kan her vælge med eller uden platform, og med eller uden en teleskopisk løsning. Hvis du skulle være i tvivl om hvilken løsning, der passer bedst for dig, så kontakt gerne vores kundeservice, der sidder klar til at vejlede dig.

Hvad koster en foldestige?

Prisen på foldestiger varierer ud fra hvilket behov du har. Blandt andet højde, funktion og materiale vil påvirke prisen av stigen. Hvis du er i tvivl om hvilken stige, der passer bedst til dit behov, så kontakt gerne vores kundeservice på mail, chat eller telefon.

Kan en foldestige erstatte et stillads?

Nej. Selvom foldestiger er en glimrende løsning, der dækker langt de fleste behov, så kan det desværre ikke erstatte et godt ministillads. Hvis du skulle være tvivl om hvilken løsninger, der passer bedst til dit behov, så kontakt gerne vores kundeservice.

Hvorfor vælge en foldestige?

En foldestige er en glimrende universalløsning, og er meget populær hos håndværkere. For kørende håndværkere, så er dette en meget fleksibel og ikke mindst pladsbesparende løsning. En foldestige er samtidig også en god løsning til private. Hvis du skulle være i tvivl om hvilken foldestige, der passer bedst til lige netop dine opgaver, så sidder vores kundeservice klar til at vejlede dig på mail, chat eller telefon.

Hvilke regler gælder for brug af en foldestige?

En Foldestige er en transportabel stige, og her gælder et eget regelsæt. Se mere her

Foldestigen: En universalløsning?

Man må ikke tro, at en foldestige kan erstatte den professionelle håndværkers ministillads, arbejdsplatform eller den lange skydestige - men mindre kan selvfølgelig også gøre det. Foldestiger er en glimrende universsalløsning, som dækker langt de flestes behov. Mange kørende håndværkere benytter foldestiger, da de oftest ikke fylder eller vejer ret meget. Har du kun plads til én stige i hjemmet eller arbejdsbilen, er en foldestige et godt valg. Her får du flere stiger i én, som i sammenklappet tilstand ikke fylder ret meget.

Mærker og modeller

Vi fører foldestiger fra flere leverandører, men fælles for dem alle, er at de er testet og godkendt til dagligt brug og slid. Om du vælger en foldestige fra Silkeborg Stigefabrik, Jumbo eller Wibe Ladders, kan du altså altid være sikker på at kvalitet og sikkerhed er i orden.

Har du svært ved at gennemskue funktionerne ud fra vores produktbilleder, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. En foldestige er et komplekst produkt, hvorfor det sommetider kræver en uddybende forklaring for at forstå de mange funktioner og brugsmuligheder, en foldestige rent faktisk kan tilbyde.

Multistige - funktionel og fleksibel

Derfor fik den kælenavnet - Multistige: Stigens fleksibilitet og alverdens funktionaliteter har betydet at foldestigen i mange sammenhænge omtales som en multistige. De kan ofte klappes sammen, anvendes som wienerstiger, enkeltstiger, osv. Foruden er den for mange en kær ven når der ønskes mulighed for bevægelse i ens arbejde, ved at man kan anvende den som en platform.