KAMPAGNE: 10-30% på hele udvalget (t.o.m. søndag d. 17. oktober)
Enkeltstiger

Enkeltstiger

Vores enkeltstiger fås i aluminium, glasfiber eller træ og i mange forskellige højder. Enkeltstiger egner sig godt til arbejde, hvor du kender den påkrævede højde - f.eks ved. rensning af tagrender, vinduespudsning o.lign. Er du i tvivl om, hvilken højde eller materiale, du skal vælge din enkeltstige i, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, som sidder klar ved telefonerne til at hjælpe.

Sorter faldende
Vis som Tabel Liste

25 varer

pr. side

Oftest stillede spørgsmål om Enkeltstiger

Hvad koster en enkeltstige?

Prisen på en enkeltstige afhænger af højde, materiale og udstyr. Højden varierer typisk fra 2.00 meter - 7.00 meter. Prisen starter ved ca 550 kr. Se vores store udvalg, eller kontakt gerne vores kundeservice for vejledning i valg af den rigtige stige for dig.

Hvor høj skal en enkeltstige være?

Hvilken højde du bør vælge, afhænger af dine arbejdsopgaver. Men du bør være opmærksom på, at man ikke skal stå højere end det 3. øverste trin. Hvis du arbejder meget i varierende højder, så kan en hejse- eller skydestige måske være en bedre løsning for dig.

Hvilke regler gælder for enkeltstiger?

Du bør ikke stå højere end det 3. øverste stigetrin, samt benytte stigefod på alle stiger højere end 3.00 meter. Stiger skal have et årlig stigeeftersyn og bør altid være EN 131 certificeret.her.

Kan man købe udstyr til en enkeltstige?

Ja. På Stigefabrikken.dk sælger vi en masse forskellig stigetilbehør, der gør at du kan vedligeholde eller opgradere din enkeltstige. Se vores udvalg her.

Enkeltstigen - Det lette valg

Søger du en stige til et særligt formål/arbejde i en særlig højde, er en enkeltstige ofte et godt valg. Grundet den simple konstruktion er de lette at betjene og sikre at benytte. Enkeltstiger fås i alle materialer og mange forskellige højder, så der skulle altså være rig mulighed for at finde en model, som passer til dine ønsker og behov. Har du brug for flere meter stige, vil en skydestige også kunne være en løsning.

Materialevalg

Pt. fører vi enkeltstiger af aluminium, træ og glasfiber. For nogle kan det store udvalg måske synes en smule uoverskueligt, mens andre blot glæder sig over at have en masse kvalitetsprodukter at vælge imellem. Har du svært ved at vælge, kan du læse lidt om de enkelte materialer herunder, og du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte os for mere information om de enkelte produkter.

Aluminium

Aluminiumsstiger er populære blandt husejere, som har brug for en stærk udendørsstige, der kan tåle at stå i brændeskuret året rundt, og som kan bruges til de fleste gøremål i haven og omkring huset. Aluminium er let at rengøre og vedligeholde. Du finder vores enkeltstiger af aluminium her.

Træ

Træmodellerne er især populære blandt folk, som har brug for en stige indendøre og/eller i værksteder og garager. Enkelte landmænd bruger enkeltstiger af træ i staldbygninger o.lign. Træstigerne kræver en smule mere behandling og vedligeholdelse end de øvrige materialer. Du finder vores enkeltstiger af træ her.

Glasfiber

En enkeltstige af glasfiber ser man sjældent i private hjem, da prisen som regel ligger noget højere end for tilsvarende modeller i træ og aluminum. Glasfiberstigerne er populære blandt elektrikere og i hæren, da glasfiber ikke kan ses på en radar. Yderligere er glasfiber særdeles let at rengøre og vedligeholde. Du finder vores enkeltstiger af glasfiber her.

Undgå ulykker

Selvom en enkeltstige synes at kunne bruges til langt de fleste formål, er det vigtigt, at du kender til dens begrænsninger. Enkeltstigen skal stå i en vis vinkel for at du ikke risikere at få overvægt bagtil, ligesom du naturligvis heller aldrig må træde op på øverste trin, hvis ikke liiige du kan nå. Hvis ikke din stige er høj nok, er det vigtigt, at du ikke forsøger at træde op på øverste trin eller forsøger at placere stigen på en høj genstand. Køb i stedet en højere stige, eller spørg naboerne, om de skulle have een, du kan låne.