Elefantfødder

Elefantfødder

En Elefantfod er et godt alternativ til en traditionel Trappestige, der hvor du har brug for ekstra højde. Elefantfoden er ideel til brug i butik, lager, kontor, arkiv, samt i hjemmet. Elefantfødder har en lav vægt og en smart fjederbelastet rulle-mekanisme, så de let kan flyttes. Elefantfødder kaldes også Kickstep eller skammel. Navnet Kickstep, kommer af at den let kan flyttes med et enkelt skub med foden. Stigefabrikken.dk fører et bredt sortiment i smarte farver og størrelser.

 
Henter data...

3 varer

Sorter faldende
pr. side

Relaterede kategorier

Oftest stillede spørgsmål om Elefantfødder

Hvad er en Elefantfod?

En Elefantfod er en skammel, som oftest ses i de danske butikker. Elefantfoden kaldes også Kickstep eller en skammel. Elefantfoden er også populær på lager, arkiv eller i hjemmet, hvor den oftest bruges i køkken eller bryggers.

Hvad er fordelene ved en Elefantfod?

En elefantfod er en alsidig skammel, der har mange anvendelsesområder. Den lave vægt gør, at den let flyttes via et lille skub med foden. Elefantfoden er stærk og kan tåle en vægt på op til 150 kg. Denne skammel giver dig let adgang til øverste hylde i butikken eller hjemme i køkkenet.

Kan man bruge en Elefantfod på tæpper?

Ja. en kvalitets Elefantfod med en ordentlig hjul-mekaniske, vil endda kunne bruges på bløde tæpper. Se vores udvalg fra kendte producenter som Jumbo, Zarges og Wibe.

Hvilke regler gælder for brug af Elefantfod?

Elefantfødder hører under kategorien Transportable stiger. Alle Elefantfødder i Stigefabrikkens sortiment er EN 14183 certifiseret. Læs mere om Arbejdstilsynes regler her.

Hvor meget koster en Elefantfod?

En god kvalitets elefantfod, som du kan have glæde af i mange år starter på ca 750 kr.

Hvad er alternativet til en Elefantfod?

Der findes mange alternativer til Elefantfod. det kan f.eks være at du har brug for mere højde eller en bredere arbejdsplatform. Se vores store udvalg af arbejdsbukke.