Badebrostiger

Badebrostiger

Gå sommeren i møde med en praktisk badebrosstige af højeste kvalitet. Badebrostigerne fra Stigefabrikken.dk er lette at montere og sikre at benytte. Vha. monteringshængsler (tilbehør) kan du på under 10 minutter af- og påmontere stigen til din badebro før og efter badesæsonen. Stigerne fås i flere længder, og vi har helt sikkert også en, som passer til højden på din badebro.

Henter data...
Filtrering

13 varer

Sorter faldende
pr. side

Oftest stillede spørgsmål om Badebrostiger

Hvad koster en badebrostige?

Badebrostiger produceres i forskellige længder og materialer, der påvirker prisen. Det er også muligt at tilkøbe forlængerdel til din badebrostige. Stigefabrikken.dk fører kun badebrostiger i en meget høj kvalitet, men selvfølgelig stadig til en god pris.

Hvor bruger man en badebrostige?

En badebrostige kan benyttes som en almindelig badebrostige, men også som en redningsstige. En redningsstige er som oftest monteret i havnebassiner, hvis man nu skulle være uheldig at falde i vandet. En badebrostige kan også benyttes som adgang til swimmingpoolen, havnen, svømmehallen og på din båd.

Hvad er reglerne for en badebrostige?

Skal du bruge din badebrostige derhjemme i badesøen eller på badebroen langs stranden, kan du være helt rolig ved at benytte vores stiger, som er af høj kvalitet. Såfremt stigen skal benyttes i havnebassiner eller offentlige badeanlæg, kan det være en god ide at rådføre sig med de lokale myndigheder, som måske har faste bestemmelser for området.

Hvor kan man købe en stige til swimmingpoolen?

Badebrostiger kan bruges som stiger til bassin, båd, swimmingpool og lignende.

Hvordan fungerer en badebrostige?

Badebrostigerne er kraftig bygget, da de skal holde til en del vægt og har derfor en bred stige med brede og praktiske trin af lærketræ. Vanger og gelænder af 32 mm varmgalvaniseret rør. Gelænderhøjde 70 cm. Trindybde 9 cm. Trinafstand 25 cm. Med leddelt beslag bliver badebrostigen foldbar, så du nemt kan tage den op af vandet når du ikke skal bruge den længere. Stigen kan forlænges med 2 trin hvis du har en høj badebro eller hvis vandet er dybt, der hvor du skal sætte din badebrostige.

Bliv klar til sommeren med en badebrostige fra Stigefabrikken.dk

Altid gratis levering til fastland og brofaste øer i Danmark. Bestil online her idag. Gå sommeren i møde med en praktisk badebrostige af højeste kvalitet.

Badebrostiger bruges af mange, både private såvel som virksomheder. Badestiger er jo som vi kender dem. Når det er sommer og vi skal en tur i vandet, er det meget rart at have en badebrostige så man kan komme op og ned, let og elegant.

"Badebrostige-mærker"

Der findes mange forskellige producenter af badebrostiger, men da vi har valgt at holde en vis standard og da vi er sikre på at badebrostigerne er kvalitetsgodkendte, så har vi her på stigefabrikken valgt at holde os til en smal skare af de bedste leverandører

Badebrostigerne er kraftig bygget, da de skal holde til en del vægt og har derfor en bred stige med brede og praktiske trin af lærketræ. Vanger og gelænder af 32 mm varmgalvaniseret rør. Gelænderhøjde 70 cm. Trindybde 9 cm. Trinafstand 25 cm. Med leddelt beslag bliver badebrostigen foldbar, så du nemt kan tage den op af vandet når du ikke skal bruge den længere. Stigen kan forlænges med 2 trin hvis du har en høj badebro eller hvis vandet er dybt, der hvor du skal sætte din badebrostige.

Samtidig er der forskelligt tilbehør til badebrostigerne fra Wibe, så som hængsler til badebrostigerne og platforme som giver en stabil base at stå på. Gør det enkelt og bekvemt for dig og dine badegæster at komme op og ned af vandet. Badebrostigerne fra Wibe er i et materiale der ikke skal veligeholdes og har skridsikre trin, så man ikke falder og slår sig.

Wibe har mange års erfaring i at lave kraftige, kvalitets og sikre stiger til konkurrencedygtige priser, derfor er vi glade for at have badebrostiger fra netop Wibe. Wibe er et stort hit i Danmark og forventer at vokse endnu mere på længere sigt. Wibe er kendt for at teste sine produkter inden de kommer på markedet og dermed sikrer de den høje kvalitet. Det er vigtigt for Wibe at kvaliteten, Konstruktionen, fremstillingen, stabiliteten og sikkerheden er helt i top, da det er noget Wibe går meget op i og ser som et af deres vigtigste prioteringer.

Steder man kan bruge en badestige

  • Swimmingpoolen (Til hjemmet eller hotellet)
  • I Havnen (Havnebad)
  • Svømmehallen
  • Både (Sørg for at din båd har en god, lang badestige, der kan udløses fra vandet).

Vi opfordrer kraftigt til at vælge en badebrostige der er af god kvalitet med kraftige vanger og kan tåle en del vægt. Vi anbefaler vores badebrostiger, da vi er sikre på at de er kvalitetstestet og stemmer overens med de lovkrav der skal være forbundet med en badebrostige og kan stå inde for det. Alle vores stiger er dermed også godkendt af arbejdstilsynet.

Anvendes til 2 forskellige formål

Badebrostiger kan anvendes til 2 forskellige formål, både som redningsstige såvel som en almindelig badebrostige. En redningsstige befinder sig oftest i havnbassiner og havne hvor der er langt til kanten fra vandet af, så det er nemmere at komme op hvis man nu skulle være så uheldig at falde i vandet ved et uheld. Dit liv afhænger af din forberedelse, det at skvatte i vandet kan være en forholdsvis udramatisk oplevelse, men det forudsætter, at du i forvejen har øvet hvordan du kommer op igen, ellers kan det være det sidste og mest dramatiske, du oplever i dit liv.

Derfor gælder det om at være forberedt på det værst tænkelige, så derfor ville det være en god ide, at have monteret en badestige på sin båd eller ved et havnebassin. Hvis du er forberedt på ulykken, kan du handle hurtigt og dermed mangedoble chancen for at redde dig selv eller den, der er faldet over bord eller udover kanten af havnen. Tiden er en livsvigtig faktor, for kroppen afkøles hurtigt i vand - selv om sommeren.

Hvis der er yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular, per mail eller per telefon.