Aluminiumsstiger

Aluminiumsstiger

I denne kategori finder du et bredt udvalg af forskellige alu stiger. Vi har alle typer aluminiumsstiger til alle behov. Søger du en specialløsning, som ikke findes her på siden, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte vores kundeservice, som altid gerne hjælper med at finde den helt rigtige aluminiumsstige. Se også hele vores udvalg af stiger her.

 
Henter data...

Relaterede kategorier

Stiger af aluminium / alu stiger

Aluminiumsstiger findes i forskellige slags stiger, forskellige former og størrelser: Fra trappestiger og arbejdsplatforme til loftstiger, lange skydestiger og stilladser - til privat forbrug såvel som til industrielt brug. Vælg mellem enkeltstiger, kombistiger, teleskopstiger, foldestiger og arbejdsbukke af aluminium. Aluminumsstigerne er blandt vores mest solgte stiger, og derfor har vi valgt at føre et bredt udvalg fra flere af vores professionelle leverandører, så du som kunde altid har noget godt og forskelligt at vælge i mellem.

Vores leverandører af aluminiumsstiger på stigefabrikken.dk

Hvorfor aluminiumsstiger?

Aluminiumsstiger er populære blandt husejere og håndværkere både fordi de er utrolig lette, nemme at håndtere, slidstærke og har en lang levetid. Aluminium ruster ikke og er meget modstandsdygtig over for korrosion. Det er derfor muligt at opbevare en aluminiumsstige i et brændeskur, carport under et udhæng el.lign. Her er et par af fordelene ved en aluminiumsstige:

  • Slidstærk
  • Letvægt
  • Høj bæreevne
  • Korrosionsbestandig
  • Ingen/lav vedligeholdelse
  • Vejrbestandig

Selvom der er mange fordele ved aluminiums stiger, er der selvfølgelig også ting, du skal være opmærksom på. Det er f.eks. vigtigt, at du vælger den rigtig type stige, som egner sig bedst til det arbejde, du ønsker at have udført vha. stigen. Er du i tvivl, så læs produktteksterne her på siden eller kontakt os på stigefabrikken.dk for mere information og vejledning.

Hvis du vil se alle vores stiger, finder du dem her.

Bemærk!

Det kan somme tider være fristende, at række ud efter blade i tagrenden, som man ikke helt kan nå fra een given position frem for at kravle ned og flytte stigen. Da aluminiumsstiger et letvægtstiger, er det ekstremt farligt at flytte vægten ud i siderne af dem. Det er vigtigt at man ikke står på det sidste trin, så derfor anbefaler vi at står på det næstsidste trin.

Flytter du balancepunktet for langt til den ene side, kan du være sikker på, at både du og din stige vælter ned. Hold derfor altid dit balancepunkt mellem vangerne for optimal sikkerhed.

Se vores udvalg i kategorien ”aluminiumsstiger” – hvis du kommer i tvivl om godkendelser, sikkerhed eller andet omkring stiger, skal du være velkommen til at ringe på 78 71 31 31 eller skrive en mail til os på info@stigefabrikken.dk. Hvis der er yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular.