stiger

Stiger

Hos Stigefabrikken.dk ApS har vi Danmarks største udvalg af stiger fra kendte mærker som Zarges, Jumbo, Wibe, Silkeborg Stigefabrik m.fl. Standardsortimentet kan du købe direkte i netbutikken, og har du spørgsmål om brug af stiger eller særlige ønsker og behov ifbm. specialmål, projektsalg el.lign., sidder vores kundeservice klar til at hjælpe på telefon 71 99 80 87 eller e-mail info@stigefabrikken.dk. Ingen opgave er for stor eller lille.

 

Stiger

Danmarks største udvalg af stiger!

Hos Stigefabrikken.dk ApS har Danmarks største udvalg af stiger. Vi fører stiger fra kendte mærker som Zarges, Wibe, Jumbo, Silkeborg Stigefabrik, Telesteps m.fl. Fælles for alle vores stiger er, at de er godkendt i henhold til europanormen EN131, og du kan således være helt tryg, når du køber din nye stige hos os.

Forskellige stiger til forskellige behov

I et traditionelt byggemarked finder du typisk et, to eller tre produkter inden for hver stigetype, som er kategoriseret God, Bedre, Bedst. Hos os finder du op til 30 forskellige modeller inden for de enkelte stigetyper, hvilket giver dig mulighed for at vælge den helt rigtige stige til enhver arbejdsopgave.

Stige eller stiger?

Om du er gør-det-selv mand og søger en enkel stige til hjemmet eller facility manager på udkig efter nye stiger til en større produktionsvirksomhed, er hjælpen lige ved hånden. Har du brug for hjælp til at finde det rette produkt, sidder vi klar ved telefon, mail og chat til at hjælpe dig helt i mål med dit indkøb. Ingen opgave er for lille eller stor.

Tilbehør og reservedele

Foruden Danmarks største udvalg af stiger, har vi også et bredt udvalg af stigetilbehør og -reservedele. Vi fører det fulde tilbehørsprogram fra alle de mærker, vi fører, og kan således være behjælpelige med alt fra nye stigesko, bændler til wienerstiger og kombistiger, værktøjsbakke til trappestiger m.m.

Søger du tilbehør eller reservedele til en ældre stige, som ikke findes på vores hjemmeside, hjælper vi naturligvis så godt, vi kan med at finde det, du søger. For at kunne finde frem til tilbehør og reservedele har vi brug for at kende stigens varenummer, som gerne står på et klistermærke på en af stigens to vanger. Yderligere, er det en stor hjælp, hvis du vedlægger et billede af stigen. 

Rådgivning om stiger

Modsat mange andre netbutikker, har vi valgt udelukkende at sælge og fokusere på det, vi er allerbedst til; nemlig, Sikkerhed i højden. Vi har opbygget en bred viden om de produkter, vi sælger - og svarer dagligt på alle mulige og umulige spørgsmål om køb og brug af stiger.

Har du eller din virksomhed behov for rådgivning om valg af den rette model/type, korrekt brug af stiger, sikkerhed på arbejdspladsen el.lign., hjælper vi gerne. Vi afholder stigekurser, udfører stigeeftersyn, og kommer også gerne ud og underviser på uddannelsesinstitutioner, hvor det måtte være relevant for eleverne at lære om sikker brug af stiger.

Stige regler: Sådan er reglerne..

Både du og din stige skal opfylde bestemmelserne i europanormen EN131, som i 7 dele beskriver alt fra producentens krav til prøvning og mærkning af produkterne til brugerinstruktioner for de enkelte stigetyper. Vil du læse mere om regler for brug af stiger, har vi lavet en guide her. 

Stigekontrol / stigeeftersyn

Arbejdstilsynet kræver, at du kontrollerer dine stiger mindst en gang om året. Et stigeeftersyn består af en grundig gennemgang for skader og defekter samt korrekt mærkning af stigerne. Alle observationer føres i logbog og stigerne afmærkes efter kontrol.

Hvem må kontrollere stiger?

Arbejdstilsynet skriver: "Stiger skal undersøges grundigt efter leverandørens anvisning af en sagkyndig person."

En sagkyndig person beskrives flere steder som en person, som har kendskab til produkternes tekniske opbygning og funktion, har modtaget oplæring i service og vedligehold af stiger og har kendskab til Arbejdstilsynets sikkerhedskrav til produkterne, specielt vedrørende anvendelse og korrekt mærkning.

Klik på et af følgende links for at læse mere om stigekontrol / stigeeftersyn.

Stige, stillads eller lift?

Skal du bruge begge hænder til arbejde i højde, kan det af og til være, at et stillads eller en lift egner sig bedre til opgaven. Er du i tvivl, giver vi gerne vores besyv med.

Slip for besværet - Sikker betaling og hurtig levering

Ved at handle i vores webshop slipper du for alt besværet, der er forbundet med at købe stiger i byggemarkeder eller trælasten, samtidig med at du har adgang til et sortiment, som er mange gange større end i de fleste fysiske butikker. Når du har fundet den stige, du ønsker at købe, slipper du tilmed for at stå i kø ved kassen - og efterfølgende at finde en måde at få fragtet den nyanskaffede stige hjem på. Vi leverer direkte til din privat- eller virksomhedsadresse.

En stor del af vores varer leveres fra dag til dag ved bestilling inden klokken 12.00. Har du brug for ekspress-levering, er der dog også mulighed for dette mod et mindre gebyr. Har du selv mulighed for at afhente varen, koster det naturligvis ikke ekstra. Dog kan afhentning kun ske ved forudgående aftale.