Henter data...

Stigekursus

Få hjælp til at arbejde sikkert i højden fra Danmarks førende stigeeksperter. Vi afholder løbende kurser i stigesikkerhed og lovpligtigt eftersyn af transportable stiger. Udfyld formularen nederst på siden eller ring eller skriv til os for mere information.

Stigekursus Sjælland
Karolinevej 7, 4200 Slagelse

Næste kursus afholdes
ons 27. september 2023 kl. 09.00-12.00

>> Se flere datoer og TILMELD her <<

Stigekursus på jeres adresse?
(Minimum 6 deltagere)

Ønsker du stigekursus afholdt på jeres adresse? Benyt kommentarfeltet nederst på siden eller kontakt vores kundeservice for information.

UDFYLD FORMULAR

Deltagere

Personer der ønsker at kunne udføre årligt stigeeftersyn.

Formål & Udbytte

Formålet med kurset er at sætte deltageren i stand til at udføre det årlige stigeeftersyn samt rådgive omkring arbejdsmiljøregler for korrekt anvendelse, opbevaring og vedligeholdelse af transportable stiger og tilbehør.

Deltageren vil efter endt kursus modtage et kursusbevis.

Varighed: Cirka 3 timer.

Pris: 1.800 ekskl moms / deltager

Indhold

  • Teori: Sådan er reglerne
  • Teori: Korrekt anvendelse af stiger
  • Teori: Transport og opbevaring
  • Teori: Lovpligtigt eftersyn og dokumentation
  • Praktiske øvelser: Opstilling af stigetyper
  • Praktiske øvelser: Eftersyn + dokumentation

Vi indleder kurset med kaffe og rundstykker.

"Det var en meget nyttig dag, perfekt sat sammen af teori og praksis. Antallet af kursusdeltagere gjorde at der var god plads til spørgsmål og sparring på kryds og tværs."

Stine Rasmussen, Smartos Telte – Din lokale festudlejer.

Tilmeldingsformular:

Derfor bør du tage et stigekursus

Der er flere grunde til, at det kan være fordelagtigt for både dig og din virksomhed at deltage i et kursus i stigesikkerhed.

Personligt, kan et kursus i sikker brug af stiger hjælpe dig med at lære, hvordan du bruger stiger sikkert og effektivt. Dette kan hjælpe dig med at undgå skader på jobbet, hvilket ikke blot kan være smertefuldt og koste dig sygedage - men faktisk også kan forstyre og komplicere dit liv udenfor arbejdet.

For din virksomhed, kan stigesikkerhedstræning også være en virkelig god investering, fordi det kan hjælpe med at reducere risikoen for skader på arbejdspladsen. Dette kan føre til færre sygedage, erstatningskrav og en bedre arbejdssikkerhed og godt arbejdsmiljø, generelt. God arbejdssikkerhed kan også være attraktiv for potentielle kunder, hvilket kan hjælpe din virksomheds bundlinje.

Derudover, kan investering i stigesikkerhedstræning bidrage til at skabe en kultur med fokus på sikkerhed i din virksomhed, hvilket kan fremme et positivt arbejdsmiljø og forbedre medarbejdernes arbejdsglæde og morale.

Alt i alt er et stigekursus en lønsom investering for både dig og din virksomhed, da det kan hjælpe med at forebygge skader, reducere omkostninger og skabe et positivt arbejdsmiljø.

Oftest stillede spørgsmål om stigekursus

Er et stigekursus obligatorisk?

Nej, et stigekursus er ikke obligatorisk i henhold til lovgivningen. Men det kan være påkrævet for at overholde arbejdsmiljølovgivningen eller for at opfylde kravene fra arbejdsgiveren eller forsikringsselskabet. Det er også en god idé at tage et stigekursus for at lære de korrekte teknikker til at arbejde sikkert på en stige og undgå ulykker. Vær opmærksom på, at nogle brancher eller virksomheder kan have specifikke krav til stigekurser, så det er vigtigt at undersøge dette, hvis du er i tvivl.

Hvor lang tid tager et stigekursus?

Længden af et stigekursus varierer afhængigt af kursets indhold og intensitet. Nogle stigekurser kan vare en hel dag, imens andre kun tager 3-4 timer. Det afhænger blandt andet af, om kurset udelukkende drejer sig om stiger, eller om der er elementer af arbejdssikkerhed generelt også. Det bedste er at undersøge de forskellige kurser og deres varighed for at finde ud af, hvilket der passer bedst til ens behov og tidsplan.

Hvilke materialer skal jeg bruge til et stigekursus?

Til et stigekursus på jeres adresse skal I bruge følgende:

  • Stiger - det er en god idé at have adgang til flere stiger i forskellige længder og typer, så du kan træne forskellige teknikker.
  • Skærm / AV udstyr - til fremvisning af vores kursusmateriale er det en god ide at have en skærm med HDMI-kabel el.lign. Vi medbringer selv computer.

Som deltager på vores stigekursus i Slagelse skal du ikke medbringe andet end en notesblok. Resten sørger vi for.

Hvor meget koster et stigekursus?

Prisen på et stigekursus kan variere afhængigt af forskellige faktorer, såsom varighed, niveau og udbyder. Generelt set kan man forvente at betale et sted mellem 1.500 og 3.000 kroner per deltager for et grundlæggende stigekursus, der normalt strækker sig over en halv til en hel dag.

Online stigekursus?

Som en kursusvirksomhed, der fokuserer på sikker brug af stiger, bliver vi ofte spurgt, om vi kan afvikle kurserne online, som fjernundervisning. Vi har prøvet dette flere gange, men det var ikke muligt at levere den samme høje kvalitet i undervisningen, som vi opnår, når kurset afholdes fysisk.

Vi har konkluderet, at den praktiske del af kurset har stor betydning for forståelsen af det teoretiske stof, og derfor ville afholdelse af kurset online medføre en nedgang i kvaliteten af undervisningen.

På trods af, at afholdelse af fysiske kurser kræver mere mandskab og ressourcer, har vi besluttet at fortsætte med at afholde dem i vores undervisningslokaler i Slagelse og Them for at sikre, at vores kursister modtager en optimal og effektiv undervisning.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp til valg af det rette produkt, eller er du blot mest tryg ved at bestille over telefonen? Ring eller skriv til os for personlig service og rådgivning.

// Thomas, Team Lead, Salg & Service

Adresse (kontor): Karolinevej 7, 4200 Slagelse | Telefon: 78 71 31 31 | E-mail: info@stigefabrikken.dk