Stigekursus

Henter data...

Få hjælp til bedre arbejdssikkerhed ved arbejde i højden fra Danmarks førende stigeeksperter. I samarbejde med nordens førende producenter af stiger og stilladser afholder Stigefabrikken.dk løbende kurser i stigesikkerhed og lovpligtigt sagkyndigt eftersyn af transportable stiger. Udfyld formularen nederst på siden eller ring eller skriv for mere information.

Stigekursus SJælland
Karolinevej 7, 4200 Slagelse

26. april 2023
24. maj 2023
28. juni 2023

TILMELD

Stigekursus Jylland
Adidasvej 2, 8653 Them

27. april 2023
25. maj 2023
29. juni 2023

TILMELD

Målgruppe

Personer som skal kunne udføre årligt stigeeftersyn på transportable stiger og tilbehør.

Formål

At sætte deltagerne i stand til at kunne udføre årligt sagkyndigt eftersyn af transportable stiger og tilbehør. Herunder, skal deltagerne sættes i stand til at kunne råde og vejlede arbejdsgiver og kollegaer omkring gældende arbejdsmiljøregler for anvendelse, opbevaring og vedligehold af samme.

Varighed: Cirka 3 timer.

Pris: 1.800 ekskl moms / deltager

Indhold

  • Arbejdsmiljøregler
  • Godkendelse af transportable stiger
  • Stige typer
  • Brugereftersyn
  • Anvendelse af transportable stiger
  • Transport og opbevaring
  • Sagkyndigt eftersyn og dokumentation
  • Praktiske øvelser i opstilling af stige typer
  • Praktiske øvelser i sagkyndigt stigeeftersyn

Vi indleder kurset med rundstykker og kaffe.


Det var en meget nyttig dag, perfekt sat sammen af teori og praksis.

Antallet af kursusdeltagere gjorde at der var god plads til spørgsmål og sparring på kryds og tværs.

Stine Rasmussen, Smartos Telte – Din lokale festudlejer.

Tilmeldingsformular:

Derfor bør du tage et stigekursus

Der er flere grunde til, at det kan være fordelagtigt for både dig og din virksomhed at deltage i et kursus i stigesikkerhed.

Personligt, kan et kursus i sikker brug af stiger hjælpe dig med at lære, hvordan du bruger stiger sikkert og effektivt. Dette kan hjælpe dig med at undgå skader på jobbet, hvilket ikke blot kan være smertefuldt og koste dig sygedage - men faktisk også kan forstyre og komplicere dit liv udenfor arbejdet.

For din virksomhed, kan stigesikkerhedstræning også være en virkelig god investering, fordi det kan hjælpe med at reducere risikoen for skader på arbejdspladsen. Dette kan føre til færre sygedage, erstatningskrav og en bedre arbejdssikkerhed og godt arbejdsmiljø, generelt. God arbejdssikkerhed kan også være attraktiv for potentielle kunder, hvilket kan hjælpe din virksomheds bundlinje.

Derudover, kan investering i stigesikkerhedstræning bidrage til at skabe en kultur med fokus på sikkerhed i din virksomhed, hvilket kan fremme et positivt arbejdsmiljø og forbedre medarbejdernes arbejdsglæde og morale.

Alt i alt er et stigekursus en lønsom investering for både dig og din virksomhed, da det kan hjælpe med at forebygge skader, reducere omkostninger og skabe et positivt arbejdsmiljø.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål om vores stigekursus, reglerne for brug af stiger generelt, eller kunne du bare godt tænke dig at høre lidt mere om dagen og indholdet på kurset? Ring eller skriv til os for personlig service og rådgivning.

// Thomas, Team Lead, Salg & Service

Adresse: Karolinevej 7, 4200 Slagelse | Telefon: 78 71 31 31 | E-mail: info@stigefabrikken.dk