Stigekontrol

Stigekontrol

I henhold til Bekendtgørelse om anvendelse af tekniske Hjælpemidler er du pålagt at gennemføre stigekontrol/-eftersyn en gang årligt. Du vælger selv, om du eller en sikkerhedsansvarlig fra virksomheden udfører kontrollen - eller om du ønsker ekstern hjælp i form af en konsulent, som udfører kontrollen.

Vi afregner på timebasis og afslutter stigekontrollen med en fuld rapport over eventuelle fejl og mangler samt hvilke stiger, der måtte trænge til at skiftes ud.

 
Henter data...

Lovpligtig stigekontrol?

Vidste du, at den største årsag til arbejdsskader siden 2007 har været relateret til fald og styrt fra stiger og stilladser? Ring 78 71 31 31  eller udfyld formularen herover og bestil din næste stigekontrol af alle dine stiger i dag - det betaler sig!

Gør-det-selv kontrol af stiger

Ønsker du selv at stå for den årlig kontrol af virksomhedens stiger, lærer vi gerne fra os. Om du har en eller flere medarbejdere, som skal skoles i stigesikkerhed, anbefaler vi et stigekursus, hvor alt fra stigens stand til ibrugtagning gennemgås. Kontakt vores kundeservice for mere information herom.