Stigekontrol

Stigekontrol

I henhold til Bekendtgørelse om anvendelse af tekniske Hjælpemidler er du pålagt at gennemføre stigeeftersyn/-kontrol en gang årligt. Du vælger selv, om du eller en sikkerhedsansvarlig fra virksomheden udfører eftersynet - eller om du ønsker ekstern hjælp i form af en konsulent, som udfører kontrollen.

Vi afregner på timebasis og afslutter eftersynet med en fuld rapport over eventuelle fejl og mangler samt hvilke stiger, der måtte trænge til at skiftes ud.

 

Stigekontrol

Lovpligtig stigekontrol?

Vidste du, at den største årsag til arbejdsskader siden 2007 har været relateret til fald og styrt fra stiger og stilladser? Ring 71 99 80 87 eller udfyld formularen herover og bestil et stigeeftersyn af alle dine stiger i dag - det betaler sig!

Gør-det-selv kontrol af stiger

Ønsker du selv at stå for den årlig kontrol af virksomhedens stiger, lærer vi gerne fra os. Er der tale om én person, som skal læres op, vil det mange gange være nok at følge vores konsulent under et stigeeftersyn - men er der flere medarbejdere, som skal skoles i stigesikkerhed, anbefaler vi et stigekursus, hvor alt fra stigens stand til ibrugtagning gennemgås. Kontakt vores kundeservice for mere information herom.