Stigeeftersyn

Stigeeftersyn

I henhold til Bekendtgørelse om anvendelse af tekniske Hjælpemidler er du pålagt at gennemføre stigeeftersyn/-kontrol en gang årligt. Du vælger selv, om du eller en sikkerhedsansvarlig fra virksomheden udfører eftersynet - eller om du ønsker ekstern hjælp i form af en konsulent, som udfører kontrollen.

Ønsker du ekstern bistand, hjælper vi gerne. Vi har et bredt netværk af stigeeksperter, som udfører stigekontrol over hele landet. Vi afregner på timebasis og afslutter eftersynet med en fuld rapport over eventuelle fejl og mangler samt hvilke stiger, der måtte trænge til at skiftes ud.

Lovpligtigt stigeeftersyn?

Vidste du, at den største årsag til arbejdsskader siden 2007 har været relateret til fald og styrt fra stiger og stilladser? Ring 78 71 31 31  eller udfyld formularen herover og bestil et stigeeftersyn af alle dine stiger i dag - det betaler sig!

Gør-det-selv kontrol af stiger

Ønsker du selv at stå for den årlig kontrol af virksomhedens stiger, lærer vi gerne fra os. Om det er én eller personer, som skal skoles i stigesikkerhed, anbefaler vi et stigekursus, hvor alt fra stigens stand til ibrugtagning gennemgås. Kontakt vores kundeservice for mere information herom.

Manglende kontrol af sine stiger og stilladser er altid en stor risici at tage, da mangelfulde stiger og stilladser øger risikoen væsentligt for arbejdsulykker og skader. Alt du skal gøre, for at få arrangeret et stigeeftersyn er, at udfylde formularen herunder eller kontakte os via telefon eller mail. Så kommer vi ud på aftalt sted og ser dine stiger igennem for eventuelle fejl og mangler. Der er ingen grund til at tage chancer, få din stige kontrolleret i dag og undgå at blive en del af arbejdsskade statistikken.