Stigeeftersyn

Stigeeftersyn

I henhold til Bekendtgørelse om anvendelse af tekniske Hjælpemidler er du pålagt at gennemføre stigeeftersyn/-kontrol en gang årligt. Du vælger selv, om du eller en sikkerhedsansvarlig fra virksomheden udfører eftersynet - eller om du ønsker ekstern hjælp i form af en konsulent, som udfører eftersyn.

Vi afregner på timebasis og afslutter stigeeftersynet med en fuld rapport over eventuelle fejl og mangler samt hvilke stiger, der måtte trænge til at skiftes ud.

 
Henter data...

Lovpligtigt stigeeftersyn?

Vidste du, at den største årsag til arbejdsskader siden 2007 har været relateret til fald og styrt fra stiger og stilladser? Ring 78 71 31 31 eller udfyld formularen herover og bestil et stigeeftersyn af alle dine stiger i dag - det betaler sig!

Gør-det-selv stigeeftersyn

Ønsker du selv at stå for det årlige eftersyn af virksomhedens stiger, lærer vi gerne fra os. Om det er én eller flere personer, som skal skoles i stigesikkerhed, anbefaler vi et stigekursus, hvor alt fra stigens stand til ibrugtagning gennemgås. Klik på linket her eller kontakt vores kundeservice for mere information herom.

Manglende stigeeftersyn er altid en stor risici at tage, da mangelfulde og/eller beskadigede stiger og stilladser øger risikoen væsentligt for arbejdsulykker og skader. Alt du skal gøre, for at få arrangeret et stigeeftersyn er, at udfylde formularen herover eller kontakte os via telefon eller mail: Så kontakter vi dig for en helt uforpligtende snak om dine ønsker og behov.