Sikkerhed i højden

Henter data...

Stigefabrikken.dk ApS går forrest i kampen mod fald og styrt fra stiger, stilladser, trapper og platforme: Gennem det rette produktmix og ved at yde markedets bedste service og rådgivning, ønsker vi at forebygge og investere i at komme den største årsag til arbejdsskader siden 2007 til livs.

År efter år topper "Faldulykker" opgørelserne over årsager til arbejdsulykker i Danmark. Sikkerhed i højden er i den grad et overset problem, og derfor har vi hos Stigefabrikken.dk ApS sat klare rammer for os selv og vores virke, som skal være med til at fremme danskernes fokus på sikkerhed ved arbejde på stiger, stilladser, trapper og platforme.

Vision

Vi vil være Skandinaviens største og dygtigste leverandør af Sikkerhed i højden.

Mission

År efter år topper "faldulykker" opførelserne over prsager til arbejdsulykker i Danmark. Vi ønsker at sætte fokus på sikkerhed i højden, gennem det rette produktmix og ved at yde markedets bedste service og rådgivning.

Værdier

Sikkerhed, Kvalitet og Service er vores tre vigtigste værdier og fungerer som rygrad i alt, hvad vi siger og gør.

Sikkerhed

Vi arbejder målrettet på at vedligeholde og udvikle et sundt og sikkert arbejdsmiljø for alle vores kunder såvel som for medarbejdere i virksomheden.

Kvalitet

Vi har Skandinaviens største udvalg af kvalitetsprodukter fra de største og førende producenter på det internationale marked.

Service

Vi arbejder fokuseret med kundeservice på tværs af kanaler, så alle kunder får professionel rådgivning hvor end vi møder dem.