Showroom

Showroom i Slagelse er midlertidigt lukket for besøgende grundet COVID-19-situationen i Danmark.

Hos Stigefabrikken.dk ApS i Slagelse har vi indrettet et showroom, hvori du kan se et udvalg af vores flotte produkter samt få en uforpligtende snak med vores produktspecialister.

Hvis du vil sikre dig, at der er en produktspecialist til stede, når du kommer, så ring til os på telefon 71998087 og lav en aftale – så sørger vi for at stå klar til at tage godt imod dig.

Nedenstående produkter kan ses i vores showroom på Kongstedvej 1, 1. sal t.v. i Slagelse (indgang via. Lemvigh Müller).

 

Showroom

Som følge af regeringens opfordring i relation til COVID-19-situationen i Danmark har vi hos Stigefabrikken.dk ApS valgt at vores medarbejdere arbejder hjemmefra, foreløbigt t.o.m. 7. februar 2021.

Vi vil derfor ikke være fysisk til stede på vores kontorer eller i showroomet på Kongstedvej i Slagelse, som lukkes i hele perioden.

Vi er fortsat tilgængelige på både chat, e-mail og telefon i almindelig åbningstid (man-tor 8-16, fre 8-14), hvor vi vil forsøge at yde samme gode service som vi plejer.

Der er ikke konstateret smittetilfælde hos Stigefabrikken.dk ApS. Tiltaget er alene truffet med udgangspunkt i et forsigtighedsprincip.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon 71 99 80 87 eller e-mail info@stigefabrikken.dk.

Sorter faldende
Vis som Tabel Liste

29 varer

pr. side