Trappeplatforme

Trappeplatforme

Om du søger trappeplatform til lager, logistikcenter eller noget helt tredje, har vi helt sikkert en løsning, som møder dine behov. Og ellers, laver vi den. Ønsker du personlig vejledning, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice for en uforpligtende snak om vores trappeplatforme.

 
Henter data...

6 varer

Sorter faldende
pr. side

Relaterede kategorier

Oftest stillede spørgsmål om trappeplatform

Hvad er en trappeplatform?

Trappeplatform er et begreb, der dækker over forskellige trapper og arbejdsplatforme. Som f.eks arbejdsbuk med trin, Teleskopisk platform, arbejdstrappe mm. Se vores udvalg på her.

Hvilke regler gælder ved brug af trappeplatform?

Der skal være let adgang til platformen. Der skal være fast trappe eller stige, hvis afstanden til terræn er mere end 50 cm. Trappe og stige skal have håndliste eller anden støttemulighed. Stigefabrikken.dk har mange platformstrapper der opfylder EN 131, og enda EN 14183.

Hvad koster en trappeplatform?

Prisen varierer afhængig af størrelse, udstyr og materiale. Prisen afhænger også om du vælger en trappeplatform fra vores standardsortiment, eller om du vælger en specialfremstillet løsning til lige netop dit behov. Hvis du skulle være i tvivl om den bedste løsning til lige netop dit behov, så kontakt gerne vores kundeservice på chat, mail eller telefon.

Hvor stor er en trappeplatform?

Trappeplatform sælges i forskellige størrelse og typer, samt specialfremstillet på dine ønsker og mål. De kan fås helt fra 1 trin og op til en teleskopisk løsning. De fleste trappeplatforme kan tåle en belastning på op til 150 kg.

Er det let at transportere en trappeplatform?

Ja, men det afhænger af hvilken løsning du vælger. Et eksempel fra vores sortiment er en teleskopisk platform med en platforms bredde på 136,5*41 vil sammenfoldet have et transportmål på 74*28*62 og vejer 16,5 kg.