Platformstrrapper

Platformstrapper

Her finder du et udvalg af vores platformstrapper, som alle kan bestilles direkte på shoppen. Søger du en platformstrappe på specialmål, hjælper vi gerne med at skræddersy en løsning ud fra dine ønsker og behov. Kontakt kundeservice for mere information og få et uforpligtende tilbud på en eller flere platformstrapper.

 
Henter data...

8 varer

Sorter faldende
pr. side

Relaterede kategorier

Oftest stillede spørgsmål om Platformstrapper

Hvad er en platformstrap?

En platformstrap er en trappe på hjul med en platform. Platformstrapper anvendes til mange forskellige arbejdsopgaver både på lager og i mange andre brancher. En platformstrappe giver også ofte mulighed til at arbejde med begge hænder, da de fleste er godkendte af branchefællesskabet som “Two hands free".

Hvor stor er en platformstrappe?

Stigefabrikken.dk sælger mange forskellige typer og størrelser af platformstrapper. Højden varierer fra 0,72 cm til 1,92 meter, og platforms bredden varierer fra 60*80 cm - 60*180 cm. Kontakt gerne vores kundeservice, hvis du skulle have brug for hjælp til valg af platformstrappe.

Kan man få en arbejdsplatform med hjul?

Ja. Se vores udvalg af platformstrapper. Her har du en arbejdsplatform både med hjul og trin. Dette er en smart løsning til mange forskellige arbejdsopgaver, hvor man har brug for højde og fleksibilitet, og muligheden til at kunne arbejde med begge hænder.

Hvilke regler gælder for brug af platformstrapper?

Der skal være let adgang til platformen. Der skal være fast trappe eller stige, hvis afstanden til terræn er mere end 50 cm. Trappe og stige skal have håndliste eller anden støttemulighed. Stigefabrikken.dk har mange platformstrapper der opfylder EN 131, og enda EN 131-7 PRO.

Hvad koster en platformstrappe?

Prisen på en platformstrappe varierer fra størrelse, udstyr og materiale. Vores kundeservice sidder klar til at vejlede dig i købet af en platformstrappe på enten telefon. mail eller chat.