Mobile platforme

Mobile platforme

Herunder finder du et udvalg af vores mobile platforme, som vi kan levere inden for få dage i hele Danmark. Har du særlige ønsker til din platform, er du velkommen til at kontakte kundeservice og få en uforpligtende snak om mulighederne for specialmål på vores mobile platforme.

Henter data...

17 varer

Sorter faldende
pr. side

Relaterede kategorier

Oftest stillede spørgsmål om Mobile Platforme

Hvad er mobile platforme?

Mobile platforme er et begreb, der dækker over flere forskellige produkter. Bla foldestillads med trap, platformstiger, arbejdsplatforme mm. her.

Hvad er fordelen ved en mobil platform?

Mobile platforme giver muligheden for at arbejde med begge hænder, hvilket både er en stor fordel ved håndværkeropgaver, men også i industri, produktion, og ikke mindst vareopfyldning. En mobil platform giver dig både højde, mobilitet, samt sikkerheden til at udføre arbejdsopgaver i højden.

Hvilke regler gælder for brug af mobil platform?

Stigefabrikken.dk fører et bredt udvalg af mobile platforme, hvor mange er certificeret EN 131, SS 2091 og EN 131-7 PRO. Der gælder forskellige regler og krav afhængig af hvilken type mobil platform, som du vælge. Se mere her.

Kan man bestille en mobil platform på specialmål?

Ja. Hvis du ikke skulle finde en mobil platform, der passer til lige netop dit behov - Så kontakt gerne vores kundeservice på 78 71 31 31 , info@stigefabrikken.dk eller chat. Her kan vi vejlede og indhente tilbud på specialfremstillede varer. Men vær venligst opmærksom på at der ved specialfremstilling kan gælder andre regler vedrørende retur.