Arbejdsplatforme

Arbejdsplatforme

Om du søger en arbejdsplatform til hobby, industri eller byggeri, har vi helt sikkert en løsning, som dækker dine behov. I samarbejde med en række leverandører tilbyder vi et bredt udvalg af arbejdsplatforme af højeste kvalitet - til priser, som er til at betale. Arbejdsplatforme findes både med og uden hjul, alt efter hvilket formål du ønsker at anvende platformene til. Samtidig skal du være opmærksom på at man kan få nogle utrolig fleksible modeller der kan sammenfoldes, som derfor er nemme at transportere og opbevare.

Henter data...
Filtrering

Platforme på specialmål

 

15 varer

Sorter faldende
pr. side

Arbejdsplatforme - til industri og byggeri

Arbejdsplatforme fås i mange former og funktioner, men er i bund og grund en mere kompleks stige eller en mellemting mellem en stige og et stillads. Det er den ideelle løsning til fabrikker som ønsker en sikker og fleksibel arbejdsform i højderne. Alt efter behov kan man vælge en arbejdsplatform som er mere stigeformet, til højderne, eller en som er mere trappeformet med større platformsflade. En arbejdsplatform anvendes ofte på fabrik eller lager, samt til diverse udendørsområder som adgangsvej.

Specielt for arbejdsplatforme kan følgende funktioner ofte findes:

 • Gelænder
 • Stor platform
 • Foldbarhed
 • Justerbarhed
 • Hjul

Let at flytte rundt med

På en abejdsplatform er der ofte monteret et sæt hjul som gør den nem at flytte. Nogle arbejdsplatforme er højdejusterbare, hvilket gør den anvendelig i mange situationer. Yderligere fås de også foldbare, hvilket gør dem nemme at transportere, eksempelvis fra område til område på en fabrik, men også på et lad eller bag i en varevogn.

Mærker

Der er flere udbydere af arbejdsplatforme, heriblandt de to specialister; Wibe Ladders og Silkeborg Stigefabrik. Her på Stigefabrikken.dk har vi samlet et udvalg af vores anbefalede mærker. Udover de to nævnte specialister har vi et stærkt udvalg fra Zarges, Jumbo og Scando.

Et mærke som gør det lidt anderledes på platforme, er Telesteps. Deres force er inden for teleskopstiger, hvor de har udviklet en teleskopisk arbejdsplatform. Dette giver en fleksibel løsning ift. de arbejdsplatforme som er af mere statisk karakter. En anden meget fleksibel platform, er Wibes HAP, som er vist og forklaret utrolig godt i videopræsentation, denne giver den ultimative løsning inden for denne kategori.

Bra Arbetsmiljöval

Sikkerhed er ikke altid en forudsætning på arbejdspladsen. Men nogle er gået foran for at arbejde for at skabe et bedre miljø på arbejdspladserne. Wibe er et af de firmaer som er gået ind i denne kamp og er en del af den ordning som de i Sverige kalder for "Bra Arbetsmiljöva". Inden for arbejdsplatforme har Wibe tre modeller som overholder disse ekstraordinære krav for bedre sikkerhed: TMR, TMR foldbar, ASP+, og HAP.

Stillads eller arbejdsplatform?

Ofte står man og skal vælge imellem at udføre et stykke arbejde på en stige eller et stillads. Men her er arbejdsplatformen et super alternativ, da platformen kan opnå god højde, stabilitet, samt at den er lettere at flytte rundt på end et stillads - Derfor er der mange malere og montører som anvender en platform.

Materiale

Arbejdsplatforme fås op til tre meter, men der er mange elementer som spiller ind ift. at vælge den rette model. Materialet som platformen er lavet af kan være et vigtigt element ift. hvilket stykke arbejde der skal udføres. Der kan her vælges mellem aluminium og stål, men der er også mulighed for at finde en arbejdsplatform med elforzinkede gelændere i stål, samt med skridsikre trin, hvilket kan optimere sikkerheden på arbejdspladsen.

Platformsstiger / Arbejdsplatforme

I nogle sammenhænge omtales et sådan produkt også som en platformsstige, grundet at nogle af produkterne i denne kategori er formet som en mere funktionel stige. Disse platformsstiger har dog stadigvæk en platform i toppen, samt et gelænder. De bruges ofte som inspektionsplatform, adgangsvej, eller lign. Et sådan produkt kan ses på billedet øverst til højre hvor den viste model er en Wibe TMR, med hjul, platform og gelænder. Den fås også i en sammenfoldelig udgave.

Kundeservice og levering af en arbejdsplatform

Er du i tvivl om hvilket produkt der er det optimale til dit behov, er du til enhver tid velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon 78 71 31 31 eller e-mail: info@stigefabrikken.dk. Det vi har brug for at vide er følgende:

 • Formålet for brug af arbejdsplatformen
 • Den nødvendige platformshøjde eller den arbejdshøjde du skal kunne nå
 • Maks. bredde til rådighed på det sted den skal anvendes
 • Er der brug for hjul?
 • Hvordan skal den opbevares - altså om den skal kunne foldes sammen?
 • Krav til gelænder
 • Specielle krav til det arbejdsmiljø den skal anvendes i

Så vil vi hurtigst muligt finde frem til den bedste løsning til dit formål eller sende en konsulent ud som kan kigge dybere på jeres behov.

På de fleste arbejdsplatforme har vi 1-2 dages levering og på trods af produktets størrelse tilbyder vi gratis levering.