Transportkasser

Transportkasser

Har du brug for sikker transport af mindre genstande, eller ønsker du bare ikke, at alting ligger og flyder, er vores transportkasser den helt rigtige løsning. Kasserne er af høj, holdbar kvalitet, rummer godt og kan let stables eller gemmes af vejen.

Henter data...

5 varer

Sorter faldende
pr. side

Stort udvalg af transportkasser af top-kvalitet

Vi har et varieret udvalg af transportkasser, som alle er af høj kvalitet, hvilket sikrer at du får en holdbar løsning, uanset valg af størrelse og materiale. Vores transportkasser er nemme at håndtere og kan uden problemer stables og pakkes, så de optager mindst mulig plads under transporten.

Vælg den rigtige transportkasse

Når du skal købe en transportkasse, er der en række faktorer, du med fordel kan tage stilling til. Hvor stort er det, som skal transporteres? Skal kassen kunne modstå hårde stød eller vind- og vejrforhold? Skal du selv bære kassen et længere stykke, f.eks. fra bil til byggeplads? Uanset dit behov, kan du hos Stigefabrikken.dk finde en transportkasse, der passer til dig.

Tilbehør

Ved en del af vores transportkasser, er der mulighed for ekstra tilbehør, som gør kassen endnu nemmere at håndtere og transportere. Du kan eksempelvis vælge at have hjul på din transportkasse, som både kan være beregnet til at køre indendørs eller i terræn, samt have mulighed for at låse hjulene.

Hvis du har behov for at transportere flere forskellige ting i den samme transportkasse, kan det være en klar fordel, at dele kassen op med flere anvendelige rum, til at opbevare dine ting i. På den måde bliver dine ting ikke rodet sammen og du kan nemt finde det du leder efter.

Skal du transportere mere skrøbelige eller værdifulde genstande, vil formbart skum være en god løsning til opgaven. Til nogle af vores transportkasser, kan der laves skum udfyldninger, som passer præcis til den genstand, som du ønsker at placere i kassen.

Hvordan vedligeholder jeg min transportkasse?

En transportkasse er nem at både rengøre og vedligeholde. Den kræver en minimal indsats og holder i mange år ved korrekt anvendelse i brug og under transport. En hurtig omgang med en klud en gang imellem, hjælper på at gammelt støv og skidt ikke sætter sig fast på kassen, og holder den ren og pæn i mange år frem - det er en simpel og effektiv måde, at vedligeholde din transportkasse på.