Transportkasser

Står du over for behovet for sikker transport af mindre genstande eller ønsker du blot at organisere dine ejendele uden rod? Vores transportkasser er den optimale løsning til dig. Disse kasser er fremstillet af høj og holdbar kvalitet, og de ikke kun rummer godt, men kan også nemt stables eller gemmes væk efter behov. Med fokus på funktionalitet og pålidelighed er vores transportkasser designet til at gøre din opbevaring og transport mere bekvem og sikker. Glem bekymringerne og invester i vores pålidelige kasser til at opnå orden og ro i dine opgaver.
trappetilbehør trappetilbehør
Henter data...

5 varer

Sorter faldende
pr. side

Stort udvalg af transportkasser af top-kvalitet

Vi har et varieret udvalg af transportkasser, som alle er af høj kvalitet, hvilket sikrer at du får en holdbar løsning, uanset valg af størrelse og materiale. Vores transportkasser er nemme at håndtere og kan uden problemer stables og pakkes, så de optager mindst mulig plads under transporten.

Vælg den rigtige transportkasse

Når du skal købe en transportkasse, er der en række faktorer, du med fordel kan tage stilling til. Hvor stort er det, som skal transporteres? Skal kassen kunne modstå hårde stød eller vind- og vejrforhold? Skal du selv bære kassen et længere stykke, f.eks. fra bil til byggeplads? Uanset dit behov, kan du hos Stigefabrikken.dk finde en transportkasse, der passer til dig.

Tilbehør

Ved en del af vores transportkasser, er der mulighed for ekstra tilbehør, som gør kassen endnu nemmere at håndtere og transportere. Du kan eksempelvis vælge at have hjul på din transportkasse, som både kan være beregnet til at køre indendørs eller i terræn, samt have mulighed for at låse hjulene.

Hvis du har behov for at transportere flere forskellige ting i den samme transportkasse, kan det være en klar fordel, at dele kassen op med flere anvendelige rum, til at opbevare dine ting i. På den måde bliver dine ting ikke rodet sammen og du kan nemt finde det du leder efter.

Skal du transportere mere skrøbelige eller værdifulde genstande, vil formbart skum være en god løsning til opgaven. Til nogle af vores transportkasser, kan der laves skum udfyldninger, som passer præcis til den genstand, som du ønsker at placere i kassen.

Hvordan vedligeholder jeg min transportkasse?

En transportkasse er nem at både rengøre og vedligeholde. Den kræver en minimal indsats og holder i mange år ved korrekt anvendelse i brug og under transport. En hurtig omgang med en klud en gang imellem, hjælper på at gammelt støv og skidt ikke sætter sig fast på kassen, og holder den ren og pæn i mange år frem - det er en simpel og effektiv måde, at vedligeholde din transportkasse på.