Stilladstrailer

Stilladstrailere

For effektiv og tidsbesparende transport af stilladser anbefaler vi brug af stilladstrailer. I denne kategori har vi samlet vores bud på en god og sikker løsning. Vær opmærksom på, at ikke alle produkter i denne kategori passer til alle mærker og modeller. Kontakt vores kundeservice, hvis du er i tvivl om, hvilken stilladstrailer, du skal vælge til dit stillads.

 
Henter data...
KONTAKT KUNDESERVICE FOR INFORMATION OM VARER I DENNE KATEGORI: TLF 78 71 31 31 - info@stigefabrikken.dk.

Oftest stillede spørgsmål om Stilladstrailere

Kan man selv transportere et stillads?

Ja. Det kan man, ved at investere i en stillads trailer. En stillads trailer er en sikker og effektiv måde at transportere et stillads på. Stilladset ligger typisk bedre og mere sikkert på en stilladstrailer end tilsvarende havetrailere, som dog også kan benyttes.

Passer alle stillads på en stilladstrailer?

Nej. Du skal være opmærksom på at vælge en trailer, der passer lige netop til dit stillads. Det afhænger af model og mærke på dit stillads. Læs mere under de enkelte modeller eller kontakt vores kundeservice for mere information.

Er det lovpligtigt at benytte stilladstrailer?

Nej, det er ikke lovpligtigt at benytte en stilladstrailer. Det er dog langt mere sikkert, og dermed minimeres risikoen for tab af stilladsdele el.lign. også betydeligt.