Opbevaring

Opbevaring af stiger

Her har vi samlet en række produkter til opbevaring og transport af stigerne, vi sælger. Vær opmærksom på, at ikke alle produkter i denne kategori passer til ophæng af alle mærker og modeller. Kontakt vores kundeservice på telefon, chat eller e-mail, hvis du er i tvivl om, hvilken stigeholder eller opbevaringsløsning du skal vælge til din stige.

 
Henter data...

4 varer

Sorter faldende
pr. side

Relaterede kategorier

Oftest stillede spørgsmål om Stigeopbevaring

Hvordan opbevarer man en stige?

En stige kan opbevares nemt og sikker ved brug af opbevaringskroge eller stigeholdere. Stigeholdere er som oftest låsbare, og sikrer din stige mod tyveri. Når man bruger kroge eller holdere til sin stige, forlænger man ofte stigens levetid. Dette skyldes at den ikke er ligeså udsat for skader.

Kan man transportere en stige?

N Ja. Med en stigeholder til biltag kan du nemt og sikkert transportere din stige. Stigeholderen monteres på bilens tagbøjler. Rhino Clamp stigeholder kan rumme op til 4 indlejrede stigesektioner, og har gjort processen 5x hurtigere, sammenlignet med brug af almindelig stigeholder.

Hvordan sikrer man en stige mod tyveri?

Den bedste måde er at investere i låsbare stigeholdere eller opbevaringskroge, hvor du sikrer stigen med en hængelås. Flere af vores stigeholdere kan holde to stiger samtidig. Her giver man nøgler til dem der skal benytte stigen, eller aftaler et trygt sted hvor nøglen opbevares.