opbevaringskasser

Opbevaringskasser

Her finder du alu- og plastkasser af top-kvalitet til opbevaring og transport af alt fra kemi til værktøj og måleudstyr. Stigefabrikken.dk ApS fører et bredt udvalg af opbevaringskasser fra kendte mærker som Jumbo, Zarges, Wibe mf.l. - og finder du ikke en opbevaringskasse til lige netop dine ønsker og behov, hjælper vi gerne med at indrette en kasse til netop din opgave. Kontakt vores kundeservice for mere information herom.

 
Henter data...

9 varer

Sorter faldende
pr. side

Relaterede kategorier

Oftest stillede spørgsmål om Opbevaringskasser

Hvilken slags opbevaringskasse skal man vælge?

Det afhænger af dit behov. Opbevaringskasser sælges i alt fra aluminium til slagfaste værktøjskasser. Opbevaringskasser kan også special indrettes efter lige netop dit behov. Kontakt gerne vores kundeservice, der sidder klar med gode råd og vejledning på telefon 78 71 31 31 eller info@stigefabrikken.dk.

Passer opbevaringskasser til Euro-Paller?

Jumbo aluminiums kasser passer perfekt til EU-paller, og de stables let med de påmonterede aluminiumsbeslag. Se vores udvalg her.

Hvilke størrelser opbevaringskassser findes der?

Det afhænger af den enkelte producent, men alt fra 20-470 liter. Valg af størrelse gøres ud fra, hvad der skal opbevares. Hvis der ikke skulle findes en kasse i vores standardsortiment i den størrelse du har behov for, så kontakt gerne vores kundeservice vedrørende kasser på specialmål.

Hvordan passer jeg godt på mit værktøj?

Opbevaringskasser beskytter dit værktøj og følsomme udstyr. Det gælder både under transport, men også fra vejr, stød og snavs. Opbevaringskasser bidrager både med beskyttelse og ikke mindst til organisering.

Hvad er fordelen ved opbevaringskasser?

Fordelene med opbevaringskasser er mange, men afhænger også af hvilken opbevaringskasse du vælger. Stigefabrikken.dk sælger opbevaringskasser der er støv og stænkafvisende, rustfrie, i slagfast polyethylen,. med bæjle, hjul, bærestrop, fjederlås, gevind og gas-støddæmper. Med andre ord, så sælger vi opbevaringskasser med forskellige fordele og til et hvert behov. Kontakt gerne vores kundeservice for mere information.