Alukasser

Alukasser

Til generel transport af følsomt udstyr er alukasser en optimal løsning. Når man vælger hvilken alukasse, man skal have, er det vigtigt at holde kvaliteten for øje. Der findes et hav af forskellige transportkasser rundt om i byggemarkeder, dagligvarehuse m.m. - og du vil meget hurtigt opdage, at hvis prisen ser for god ud til at være sand, så er den det heller ikke. Hos Stigefabrikken.dk fører vi udelukkende de bedste alukasser og kan levere fra dag til dag.

Henter data...

7 varer

Sorter faldende
pr. side

Alukasser er et fornuftig valg, hvis du ønsker en holdbar løsning til enten transport eller opbevaring af dine ting. Vi tilbyder et bredt udvalg, som med garanti vil kunne dække dit behov. Er du i tvivl om, hvilken alukasse, som opfylder netop dine kriterier, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice på tlf.: 71 99 80 87.

Hvad kan jeg bruge en alukasse til?

En aluminiumskasse har uendelige anvendelsesmuligheder og funktioner. Har du brug for at transportere dit værktøj, måleapparater eller andre ting, kan du trygt pakke det i en alukasse, som passer i størrelsen, og transportere det sikkert til destinationen.

Mange af alukasserne kan også inddeles i rum, for nemmere opbevaring og transport af dine ting. Tilpasset skum udfyldning gør det eksempelvis muligt for dig, at transportere farlige kemikalier, på en separat og sikker måde for både dig og dine omgivelser.

Du kan også blot bruge aluminiumskassen til opbevaring på værkstedet eller i bilen. Alukassen fungerer f.eks. godt som værktøjskasse, da den er let at løfte og meget solid, da den er designet til at modstå den daglige slitage, der ofte finder sted.

Alukasser kommer i mange varianter

Hvilken alukasse, der passer bedst til dig, kommer helt an på hvilke funktioner den skal have og hvad den skal anvendes til. Hvis du har brug for at transportere dit udstyr meget fra det ene sted til et andet, f.eks. på en byggeplads, vil en mobil alukasse være et godt match til opgaven. Med en mobil alukasse, kan du nemt transportere kassen rundt ved hjælp af de robuste hjul og det udtrækkelige håndtag - fuldstændig lige som med en ganske almindelig kuffert.

Har du brug for en lidt større kasse, til at transportere værktøj eller øvrige genstande bag på et lad eller en lastbil, vil en stor aluminiumskasse med fastspændingsmulighed være det rigtige valg. Flere af disse store alukasser har gas- og støddæmpere i låget, der sørger for en sikker transport af dit gods.