Danmarks største udvalg af stiger. stilladser. trapper.

Hos Stigefabrikken.dk gør vi op med låste indkøbsaftaler og langsommelige salgsmøder. Her er det simpelt, hurtigt og effektivt at købe stiger og stilladser fra kendte leverandører - til priser, som er til at betale.

Hvem er Stigefabrikken.dk?

Hvem er Stigefabrikken.dk

Hos Stigefabrikken.dk gør vi op med låste indkøbsaftaler og langsommelige salgsmøder: Du kan bestille og betale lige som det passer dig - via telefon, e-mail eller her på Stigefabrikken.dk.

Vores fornemmeste opgave er at levere stiger, stilladser og trapper på en nem og overskuelig måde, og til priser, som er til at betale. Vi har specialiseret os i internethandel, da vi selv holder af den fleksibilitet og tilgængelighed, internettet tilbyder.

Har du spørgsmål til vores produkter, særlige ønsker og behov til en specialløsning, eller ønsker du at indgå et samarbejde, sidder vi klar klar ved telefoner og e-mail fra mandag til torsdag mellem 8 og 15 og fredag mellem 8 og 12.

Alle henvendelser besvares med et smil - inden for 24 timer.

Hvorfor vælge os?

Udover at have Danmarks største udvalg af stiger, stilladser og trapper, så ved vi også en masse om de produkter, vi sælger. Når du ringer, skriver eller besøger os, kan du derfor være sikker på, at vi ved, hvad vi taler om, og at vi kan hjælpe dig på rette vej i jagten på din nye stige, stillads eller trappe.

Når du handler hos Stigefabrikken.dk, er du desuden altid sikret en fair pris. Vi har skåret alle fordyrende mellemled væk, har ingen butikker og handler ind direkte hos producenten, som sender dine varer direkte fra fabrikkerne til dig.

 E-mærket Stigefabrikken.dk ApS

Hvad siger kunderne?

Siden 2012 har mere end 10.000 kunder handlet på Stigefabrikken.dk. Blandt vores kunder er alt fra gør-det-selv folk, håndværkere og boligforeninger til dagligvarekæder og større industrivirksomheder. Hos os er ingen opgave for stor - eller for lille.

Læs herunder, hvad et udvalg af vores kunder siger om os.

Langhøj ApS
Todelt skydestige Reference
Hindevadgaard reference