Skandinaviens største og dygtigste leverandør af Sikkerhed i højden

Stigefabrikken.dk ApS er en danskejet virksomhed med kontorer i Slagelse, Roskilde og Smålandsstenar, Sverige. Vi har specialiseret os i Sikkerhed i højden, og vi er eksperter i stiger, stilladser, trapper og platforme.

(Scroll down for English version)

Siden opstarten i 2012, har mere end 50.000 kunder (marts 2022) i ind- og udland handlet hos os; og tallet stiger stødt, måned for måned. Blandt vores kunder er alt fra gør-det-selv folk, håndværkere og boligforeninger til dagligvarekæder og større industrivirksomheder.

Vi har kontor og returlager på Karolinevej i Slagelse samt medarbejdere siddende på kontorer i Roskilde og Smålandsstenar, Sverige. Flere af vores medarbejdere har erfaring med produktion af stiger og kan, foruden råd og vejledning om valg af det rette produkt også svare på produkttekniske spørgsmål.

Foruden Stigefabrikken.dk ApS driver vi også Stegfabriken Sverige AB i Sverige og Stigefabrikken.no i Norge. Alle tre selskaber er ejer af et fælles holding, Stepshops ApS.

Gennem nytænkning, samarbejde med vores dygtige leverandører og ved at yde markedets bedste service og rådgivning vil vi gøre "stigefabrikkerne" til Skandinaviens største og dygtigste leverandør af Sikkerhed i højden.


Vores medarbejdere

Vores medarbejderne er virksomhedens vigtigste ressource, og vi tror på at glade og tilfredse medarbejdere yder en bedre indsats. Vi gør os derfor umage for at sikre et godt arbejdsmiljø, og at alle føler sig godt klædt på til at løfte vores fælles opgave.

Det er afgørende for virksomhedens fremtidige succes, at alle medarbejdere ved alt, hvad der er værd at vide om vores produkter. Uanset, om du besøger vores kontor, ringer til kundeservice eller kontakter os per mail eller chat, skal du mødes af dygtige, værdiskabende medarbejdere, som alle har et smil på læben og i stemmen.

Lasse

Indehaver

Peter

Indehaver

Benedikte

Kundeservice
Danmark

Anna

Salg & Kundeservice
Danmark

Anna

Salg & Kundeservice
Sverige

Iryna

Kundeservice
Sverige

Frode

Salg & kundeservice
Norge

Sissel

Sortiment & webshop

Therese

Sortiment & webshop

Vores kunder

Vores kunder er både små og store virksomheder inden for mange forskellige brancher; herunder, bygge og anlæg, hotel og restauration, fødevareindustri, medico, detail, kommunale institutioner m.fl.

Ingen opgave har endnu vist sig for stor eller lille. Vi leverer alt fra arbejdsbukke og køkkenstiger i hjemmet til overgangsbroer og arbejdsplatforme på lager og i produktion.

⭐⭐⭐⭐⭐

I forbindelse med udskiftning af en række trappestiger på vores værksted og lager tog vi kontakt til Stigefabrikken. Egentlig ville vi bare have stiger magen til vores gamle, men en venlig medarbejder rådgav os om et andet fabrikat til samme pris. Vi gik med på anbefalingen, hvilket vi på ingen måde har fortrudt. 2 dage efter bestilling via nettet blev stigerne leveret på vores adresse.

Profile image
Jacob Dahl, Langhøj ApS

Jeg havde et akut og lidt vanskeligt behov for en todelt skydestige, hvoraf den korte del skulle opfylde et specifikt mål; idet den giver adgang til loft i udbygning. I den forbindelse oplevede jeg hos Stigefabrikken imødekommenhed kombineret med kvalificeret rådgivning og præcis opfølgning, som gjorde at mit lidt "skæve" stigebehov blev 100% tilgodeset.

Profile image
Leif Lindbjerg, Privatkunde

Nem og hurtig bestilling, hjælpsomme medarbejdere i kundeservice og hurtig levering: Stigerne kom dagen efter bestilling og levede fuldt op til mine forventninger. Det er bestemt ikke sidste gang jeg benytter Stigefabrikken.dk

Profile image
Rune Michaelsen, Tømrerfirmaet Rune Michaelsen
 

English version

Stigefabrikken.dk ApS is a Danish company with offices in Slagelse, Roskilde and Smålandsstenar, Sverige. We specialize in Safety at height, hence we are experts in ladders, scaffolding, stairs and platforms.

Since 2012, we have supplied more than 50 000 customers (March 2022) with our ladders, scaffolding, stairs and platforms; and the number is rising steadily, month by month. Among our customers are everything from do-it-yourself people, craftsmen and housing associations to grocery stores and major industrial companies.

Through innovation, cooperation with our skilled suppliers and by providing the best service and advice towards our customers, we will make Stigefabrikken.dk ApS the largest and most successful supplier of Safety at height in Scandinavia.

If you need further assistance or have any questions related to our business, please contact our co-founder and owner Peter Christensen at peter@stigefabrikken.dk or call us at +45 78713131.