Henter data...

Stigefabrikken.dk ApS er en danskejet virksomhed med kontorer i Slagelse, Roskilde og Smålandsstenar, Sverige. Vi har specialiseret os i Sikkerhed i højden, og vi er eksperter i stiger, stilladser, trapper og platforme.

(Scroll down for English version)

Siden opstarten i 2012, har mere end 50.000 kunder (marts 2022) i ind- og udland handlet hos os; og tallet stiger stødt, måned for måned. Blandt vores kunder er alt fra gør-det-selv folk, håndværkere og boligforeninger til dagligvarekæder og større industrivirksomheder.

Vi har kontor og returlager på Karolinevej i Slagelse samt medarbejdere siddende på kontorer i Roskilde og Smålandsstenar, Sverige. Flere af vores medarbejdere har erfaring med produktion af stiger og kan, foruden råd og vejledning om valg af det rette produkt også svare på produkttekniske spørgsmål.

Foruden Stigefabrikken.dk ApS driver vi også Stegfabriken Sverige AB i Sverige og Stigefabrikken.no i Norge. Alle tre selskaber er ejer af et fælles holding, Stepshops ApS.

Gennem nytænkning, samarbejde med vores dygtige leverandører og ved at yde markedets bedste service og rådgivning vil vi gøre "stigefabrikkerne" til Skandinaviens største og dygtigste leverandør af Sikkerhed i højden.


Vores medarbejdere

Vores medarbejderne er virksomhedens vigtigste ressource, og vi tror på at glade og tilfredse medarbejdere yder en bedre indsats. Vi gør os derfor umage for at sikre et godt arbejdsmiljø, og at alle føler sig godt klædt på til at løfte vores fælles opgave.

Det er afgørende for virksomhedens fremtidige succes, at alle medarbejdere ved alt, hvad der er værd at vide om vores produkter. Uanset, om du besøger vores kontor, ringer til kundeservice eller kontakter os per mail eller chat, skal du mødes af dygtige, værdiskabende medarbejdere, som alle har et smil på læben og i stemmen.

Lasse

Indehaver

Peter

Indehaver

Benedikte

Kundeservice
Danmark

Anna

Salg & Kundeservice
Danmark

Anna

Salg & Kundeservice
Sverige

Iryna

Kundeservice
Sverige

Frode

Salg & kundeservice
Norge

Sissel

Sortiment & webshop

Therese

Sortiment & webshop

Vores kunder

Vores kunder er både små og store virksomheder inden for mange forskellige brancher; herunder, bygge og anlæg, hotel og restauration, fødevareindustri, medico, detail, kommunale institutioner m.fl.

Ingen opgave har endnu vist sig for stor eller lille. Vi leverer alt fra arbejdsbukke og køkkenstiger i hjemmet til overgangsbroer og arbejdsplatforme på lager og i produktion.

⭐⭐⭐⭐⭐

I forbindelse med udskiftning af en række trappestiger på vores værksted og lager tog vi kontakt til Stigefabrikken. Egentlig ville vi bare have stiger magen til vores gamle, men en venlig medarbejder rådgav os om et andet fabrikat til samme pris. Vi gik med på anbefalingen, hvilket vi på ingen måde har fortrudt. 2 dage efter bestilling via nettet blev stigerne leveret på vores adresse.

Profile image
Jacob Dahl, Langhøj ApS

Jeg havde et akut og lidt vanskeligt behov for en todelt skydestige, hvoraf den korte del skulle opfylde et specifikt mål; idet den giver adgang til loft i udbygning. I den forbindelse oplevede jeg hos Stigefabrikken imødekommenhed kombineret med kvalificeret rådgivning og præcis opfølgning, som gjorde at mit lidt "skæve" stigebehov blev 100% tilgodeset.

Profile image
Leif Lindbjerg, Privatkunde

Nem og hurtig bestilling, hjælpsomme medarbejdere i kundeservice og hurtig levering: Stigerne kom dagen efter bestilling og levede fuldt op til mine forventninger. Det er bestemt ikke sidste gang jeg benytter Stigefabrikken.dk

Profile image
Rune Michaelsen, Tømrerfirmaet Rune Michaelsen
 

English version

Stigefabrikken.dk ApS is a Danish company with offices in Slagelse, Roskilde and Smålandsstenar, Sverige. We specialize in Safety at height, hence we are experts in ladders, scaffolding, stairs and platforms.

Since 2012, we have supplied more than 50 000 customers (March 2022) with our ladders, scaffolding, stairs and platforms; and the number is rising steadily, month by month. Among our customers are everything from do-it-yourself people, craftsmen and housing associations to grocery stores and major industrial companies.

Through innovation, cooperation with our skilled suppliers and by providing the best service and advice towards our customers, we will make Stigefabrikken.dk ApS the largest and most successful supplier of Safety at height in Scandinavia.

If you need further assistance or have any questions related to our business, please contact our co-founder and owner Peter Christensen at peter@stigefabrikken.dk or call us at +45 78713131.

Skandinaviens største og dygtigste leverandør af Sikkerhed i højden

Stigefabrikken.dk ApS er en danskejet virksomhed med kontorer i Slagelse, Roskilde og Smålandsstenar, Sverige. Vi har specialiseret os i Sikkerhed i højden, og vi er eksperter i stigerstilladsertrapper og platforme.

(Scroll down for English version)

Siden opstarten i 2012, har mere end 50.000 kunder (marts 2022) i ind- og udland handlet hos os; og tallet stiger stødt, måned for måned. Blandt vores kunder er alt fra gør-det-selv folk, håndværkere og boligforeninger til dagligvarekæder og større industrivirksomheder.

Vi har kontor og returlager på Karolinevej i Slagelse samt medarbejdere siddende på kontorer i Roskilde og Smålandsstenar, Sverige. Flere af vores medarbejdere har erfaring med produktion af stiger og kan, foruden råd og vejledning om valg af det rette produkt også svare på produkttekniske spørgsmål.

Foruden Stigefabrikken.dk ApS driver vi også Stegfabriken Sverige AB i Sverige og Stigefabrikken.no i Norge.

Gennem nytænkning, samarbejde med vores dygtige leverandører og ved at yde markedets bedste service og rådgivning vil vi gøre "stigefabrikkerne" til Skandinaviens største og dygtigste leverandør af Sikkerhed i højden.


Vores medarbejdere

Lasse

Indehaver, IT / E-commerce

Peter

Indehaver, Marketing & Content

Thomas

Team Lead, Salg & Service

Benedikte

Salg & Service Danmark

Catrine

Salg & Service Danmark

Maria

Salg & Service Danmark

Iryna

Salg & Service Sverige

Anna

Salg & Service Sverige

Martine

E-commerce Manager Norge

Therese

Salg & Service Norge

Niklas

Salg & Service Norge

Tanja

Sortiment

Sissel

Sortiment

Jannik

Økonomi

Tom

Lager & Facility


Et godt sted at være

Uanset, om du besøger vores kontor, ringer til kundeservice eller kontakter os per mail eller chat, skal du mødes af dygtige, værdiskabende medarbejdere, som alle har et smil på læben og i stemmen.

Vores medarbejdere er virksomhedens vigtigste ressource, og vi tror på at glade og tilfredse medarbejdere yder en bedre indsats. Vi gør os derfor umage for at sikre et godt og attraktivt arbejdsmiljø, hvor alle føler sig godt klædt på til at løfte vores fælles opgave - og hvor vi har det godt sammen, på tværs af lande og afdelinger.

 

Company Wall DK


Kunderne siger...

Efter endt telefonopkald sender vi en sms til vores kunder, hvori vi spørger, om de var tilfredse med den service, de modtog. Herunder ser du et udvalg af de kommentarer, vi har fået tilbage.


God service - god proces på afklaring af produktinfo. Høflig betjening.
Onsdag 8. marts 2023 kl. 16.12

Jeg fik hurtigt og fleksibelt svar på ALLE de spørgsmål jeg havde. God service.
Onsdag 8. marts 2023 kl. 14.04

Hurtig hjælp til at finde lige præcis den stige jeg har brugt lang tid på at finde på nettet. Den er hermed bestilt hos jer!
Onsdag 1. marts 2023 kl. 15.42

Super god betjening Mange tak
Tirsdag 28. februar 2023 kl. 15.49

God, kompetent og hurtig service, tak.
Mandag 27. februar 2023 kl. 15.28

Jeg fik de oplysninger som jeg søgte
Torsdag 23. februar 2023 kl. 15.44

Hurtig telefonisk kontakt uden håbløse omstillinger og absolut ingen ventetid!! Kvalificerede ( må jeg mene indtil videre) svar på stillede spørgsmål.
Torsdag 23. februar 2023 kl. 09.36

Meget imødekommende, venlig og hurtig og virker meget kompetent
Tirsdag 21. februar 2023 kl. 18.19

Meget hjælpsom og flink
Tirsdag 21. februar 2023 kl. 09.10

Konkret, venlig, svar og ekstra info.
Mandag 20. februar 2023 kl. 09.43

Kort og kontant svar
Torsdag 16. februar 2023 kl. 12.06

Venlig og imødekommende, ville undersøge mit spørgsmål nærmere og vende tilbage.
Torsdag 16. februar 2023 kl. 09.57

Ja, absolut rigtig god oplevelse
Onsdag 15. februar 2023 kl. 12.59

Samtalen var ganske positiv og imødekommende.
Onsdag 15. februar 2023 kl. 09.34

Hurtig og kompetent hjælp
Tirsdag 14. februar 2023 kl. 08.39

Det er svært at vurdere om det har været en god oplevelse jeg havde, da sagen ikke er afsluttet, men den er da startet godt.
Torsdag 9. februar 2023 kl. 09.35

Virkelig god, venlig og kompetent vejledning
Torsdag 9. februar 2023 kl. 09.28

Meget service-minded hjælp på telefonen. Top karakter herfra.
Onsdag 8. februar 2023 kl. 14.00

Meget god og uddybende samtale med svar og oplysning på mine spørgsmål og meget venlig betjening.
Torsdag 2. februar 2023 kl. 17.47

Imødekomme, hjælpsom og klar på at svare på mine spørgsmål.
Onsdag 1. februar 2023 kl. 15.44

Kompetent og venlig service.
Onsdag 1. februar 2023 kl. 11.02

Super. Fik bestilt det jeg skulle bruge. Rigtig god service
Torsdag 26. januar 2023 kl. 13.29

Jeg fik langt hen af vejen svar på mine spørgsmål og en aftale om at jeg kan vende tilbage hvis der er behov for det
Torsdag 26. januar 2023 kl. 13.12

God service i forhold til at min bestilte vare blev sat ned dagen efter min bestilling. Kundeservice ændrede min pris så den svarede til den nye nedsatte pris. Det er god stil.
Tirsdag 24. januar 2023 kl. 15.09

God og imødekommende medarbejder med god indsigt
Mandag 23. januar 2023 kl. 14.05

Venlig modtagelse i telefonen, fin faglig rådgivning i forhold til mine ønsker og spørgsmål
Mandag 23. januar 2023 kl. 10.10

Venlig dame, virkede rolig og interesseret, så dejlig oplevelse.
Mandag 16. januar 2023 kl. 10.18


English version

Stigefabrikken.dk ApS is a Danish company with offices in Slagelse, Roskilde and Smålandsstenar, Sverige. We specialize in Safety at height, hence we are experts in ladders, scaffolding, stairs and platforms.

Since 2012, we have supplied more than 50 000 customers (March 2022) with our ladders, scaffolding, stairs and platforms; and the number is rising steadily, month by month. Among our customers are everything from do-it-yourself people, craftsmen and housing associations to grocery stores and major industrial companies.

Through innovation, cooperation with our skilled suppliers and by providing the best service and advice towards our customers, we will make Stigefabrikken.dk ApS the largest and most successful supplier of Safety at height in Scandinavia.

If you need further assistance or have any questions related to our business, please contact our co-founder and owner Peter Christensen at peter@stigefabrikken.dk or call us at +45 78713131.