Zarges stiger

Zarges Stiger

Zarges er Europas ældste producent af aluminiums stiger. De blev grundlagt helt tilbage i 1933, af brødrene Zarges. Den dag i dag er Zarges førende indenfor aluminiumsstiger og loistik udstyr og har et meget stort udvalg af stiger, stilladser, trapper, gangbroer, kasser, vogne og kufferter, samt tilbehør til disse. Zarges produkter forener alle fordelene ved aluminium i deres produkter, f.eks. miljøvenlighed, fleksibilitet, stabilitet og lav vægt.

Henter data...

Varer 1-20 af 52

Sorter faldende
Side
pr. side

Relaterede kategorier

Med over 80 år i branchen, og Europas første letmetalvirksomhed, har Zarges for længst slået sit navn fast når det gælder kompromisløs kvalitet, sikkerhed og innovation indenfor blandt andet stiger, stilladser, platforme og specialløsninger.

Indenfor stiger, er Zarges leveringsdygtige i enkelt-, skyde-, kombi-, wiener-, hejse-, multi-, teleskop-, trappe- og tagstiger, og kan med deres brede program imødekomme alt fra de private, hen over alle erhverv frem til levnedsmiddel-, kemi- og medicinalindustrien.

Zarges fremstiller størstedelen af deres stiger i en stærk men stadig let aluminium, for at sikre høj holdbarhed uden at gå på kompromis med vægt og kvalitet. Desuden føres enkelte modeller i træ og glasfiber.

Til flere af deres stiger, er det muligt at tilkøbe ekstra tilbehør som støtteben, selvnivellerende stigefod, udstigningsvange, gelænder, hjul, vægstøtte, aflæggerbakke, hvileplatform med mere, så brugeren dermed opnår en stor alsidighed af anvendelsesmuligheder med stiger og tilbehør fra Zarges.

Zarges stigerne lever naturligvis op til gældende krav og EN-131 standarden.