Zarges multistiger

Zarges Multistiger

Multistiger fra Zarges har op til 6 forskellige funktioner, og kan næsten anvendes til alle formål. Det kræver kun få greb, at omstille stigen let og enkelt til næste opgave. De er nemme at opbevare og kræver ikke meget plads under transport. Vil du vide mere om vores Zarges multistiger, sidder vi klar ved telefon, chat og e-mail.

 
Henter data...
Filtrering
Mulige filtre

3 varer

Sorter faldende
pr. side

Relaterede kategorier

Hvorfor vælge en Zarges multistige?

Vælger du en multistige fra Zarges, vælger du en stige der både kan benyttes som ganske almindelige wienerstige, men også som enkelt stige, og for en enkelt model gælder også, at den endvidere kan benyttes som gangbro med en platformshøjde på op til 99 cm.

Da de to stigesider kan justeres uafhængigt af hinanden, kan denne stige i nogle tilfæld opstilles som wienerstige på en trappe.

Med de mange anvendelsesmuligheder, er kombi- og multistiger et oplagt valg hvis du ønsker én stige der kan løse mange opgaver.

For opnå en stærk men stadig let stige, er de fremstillet i aluminium, og de selvlåsende beslag gør arbejdet med at ændre stigen fra én type til en anden, let og smidigt.

Stigerne er naturligvis forsynet med gode kraftige stigesko, og enkelte også med obligatorisk stabilisator.

Stigerne, der selvfølgelig er godkendt ud fra EN-131 standarden, kan benyttes straks efter levering, dog skal eventuel stabilisator monteres inden ibrugtagningen.