Zarges hejsestiger

Zarges Hejsestiger

Med en hejsestige fra Zarges har du en ideel adgansvej og kan tilbydes med en arbejdshøjde op til 17m. Alle stiger leveres med 30x30mm trin, med skridsiker riflet overflade, og alle varianter kan nemt indstilles fra trin til trin, til den ønskede højde. På en hejsestige fra Zarges indstilles højden let ved hjælp af et nylon reb, derefter sikrer tophjullene en let bejening og stigen bliver låst ved hjælp af de automatiske faldkroge, så du behøver ikke frygte at du falder ned.

Henter data...

3 varer

Sorter faldende
pr. side

Relaterede kategorier

Zarges hejsestige købeguide

Har du brug for en arbejdshøjde på helt op til 17 meter har Zarges en løsning med en af deres hejsestiger. Udover aluminium, tilbyder de også en hejsestige i glasfiber hvis der skal arbejdes i nærheden af strøm op til 1.000 V.

Trinene på stigerne er 30 X 30 mm. og den riflede overflader sikrer dig et godt greb selvom stigen er en smule fugtig.

Alle hejsestigerne fra Zarges er forsynet med et nylon reb således at stigen nemt og bekvemt kan indstilles til korrekt højde, trin for trin, og med automatiske faldkroge kan du trygt gå op på stigen.

Udover at hejsestigerne er forsynet med top hjul for lettere håndtering, er de også godkendt efter EN-131 standarden for stiger.

De skridsikre stigesko på vangeenderne sikrer dig bedst muligt greb med underlaget og med den praktiske hældningsviser, kan du til enhver tid se om stigen står korrekt inden brug.

Vælger du de to højeste hejsestiger fra Zarges leveres disse med to støtteben der skal monteres inden ibrugtagning, ellers er stigerne lige til at benytte ved levering.