Zarges enkeltstiger

Zarges Enkeltstiger

Enkeltstiger fra Zarges er produceret i aluminium og i enkelte tilfælde glasfiber, hvilket er med til at give en stabil, let, fleksibel og miljøvenlig stige, som samtidig ikke gør dig beskidt når du klatrer på den. Stigerne tilbydes i både smal, som bred model og det er muligt at tilkøbe forskelligt tilbehør for at gøre hver stige mere effektiv, samt sikker til brug

Henter data...

9 varer

Sorter faldende
pr. side

Relaterede kategorier

Zarges enkeltstiger købeguide

Zarges tilbyder selvfølgelig også et meget fint sortiment indenfor enkeltstiger, hvor der også er sat stort ind på at levere kvalitet og sikkerhed i højden.

Enkeltstigerne er fremstillet i aluminium, heraf flere med eloxerede vanger for at undgå smuds og afsmitning, og en enkelt model tilbydes i glasfiber.

Det store program af stiger omfatter også en masse tilbehør der giver brugeren masser af anvendelsesmuligheder; selvnivelerende stigefod til trinløs udligning af niveau, vangeforlænger, gelænder, vægstøtte, afstandsholder, spandkrog, diverse krog-muligheder, hvileplatform, ind- og udvendige stigesko med mere.

Comfortstep L, også kendt som Z600, har hele 80 mm. dybe trin og med den polstrede forkant lever den fint op til navnet - den er utrolig komfortabel i brug, hvilket trinene med en hældning på 22 grader også bidrager fint med, da de stort set vil være vandrette når stigen står korrekt.

Flagskibet Megastep L - Z600 SL - kan klare en belastning på hele 250 kg., og er forsynet med 60 mm. alutrin med en skridsikker riflet overflade for øget komfort og sikkerhed.

Stigerne leveres lige til at bruge, dog kan det kræve montering af eventuelt tilbehør og stabilisator.