Zarges alukasser

Zarges alukasser

Zarges aluminiumskasser "Eurobox" er en universalkasse, som nemt og fleksibelt kan udstyres med tilbehørsmuligheder, som indretter kasserne til fosendelse, transport og opbevaring. Eurobox er forseglet i låget, hvilket gør kasserne støv og stænk tæt. Hjørnerne har slagfast plast, så du ikke skal være bange for at tabe kassen. Aluminiumskasserne sikrer dig en sikker og god måde at transportere dit værktøj og andre værdifulde genstande på.

Henter data...

3 varer

Sorter faldende
pr. side

Relaterede kategorier

Har du behov for at transportere IT-udstyr, værktøj eller andre værdifulde genstande på en tryg og sikker måde, kan aluminiumskasser fra Zarges været et rigtig godt valg.

Uanset om du vælger deres almindelige robuste aluminiumskasse eller går op i den ekstra robuste model, har du en god og solid universalkasse der kan bruges til mange formål.

Flere af modellerne er lavet så de let kan stables.

Zarges Box er forsynet med to lukkebeslag samt fjeder håndtag på hver endegavl på de tre største.

Flere af modellerne kan leveres med låse, ligesom mange af dem også er støv- og regntætte.

Af praktisk tilbehør til flere af modellerne kan blandt andet nævnes trolley hjul, skillevægsæt, skillerum og skumplader der kan skæres til som indvendig beklædning. Skal det være ekstra lækkert kan der tilkøbes skumindsats der kan tilpasses indholdet.

Er der behov for en vandtæt løsning, er det også noget der kan løses med Zarges aluminiumskasser mod merpris.