Zarges

Zarges

Zarges er Europas ældste producent af stiger i aluminium. Virksomheden blev grundlagt i 1933 af brødrene Zarges, der som de første i Europa forarbejdede aluminium. Senere er Zarges stiger blevet udbredt i hele Europa, og siden 1979 har vi i Danmark kunne nyde godt af Zarges gode kvalitetsstiger, arbejdsplatforme, stilladser m.m.

Henter data...

Relaterede kategorier

Zarges International

Brødrene Zarges var de første der serieproducerede stabile og lette stiger af aluminium, hvilket har ledt til, at de i dag fremstiller nogle af de bedste stiger af aluminium på det Europæiske marked. De har i dag ansat ca. 1300 medarbejdere i hele organisationen og har eksport til 60 lande, heriblandt Danmark, Færøerne, Island og Grønland.

Zarges fremstiller over 500 forskellige produkter i kategorierne stiger, logistikudstyr og speciel konstruktioner, de er altså i dag meget mere end bare stiger og stilladser, og leverer bl.a. en lang række produkter til luftfartsindustrien, vindmølleindustrien og mange flere store industrier. Zarges har i lang tid været synonym for høj kvalitet, når det kommer til aluminiumsprodukter, og har generelt igennem hele deres sortiment en enormt høj standard og har også nogle meget konkurrencedygtige priser.

Så fra at være to brødre der havde en god idé, om at gøre aluminium til et materiale, der ville kunne gøre hverdagen nemmere, er de i dag blevet til en markedsledende produktionsvirksomhed med 7 fabrikker i Europa, 1600 medarbejdere og eksport til hele verden, med produktion af alt lige fra små arbejdsbukke til store vindmøller og radarer til militæret og luftfartsindustrien. Der er altså tale om en af de helt store leverandører, når man taler om Zarges.

Zarges Danmark

Zarges Danmark blev grundlagt i 1979 med adresse på Vestre Teglgade 5 i Købehavns Sydhavn de første 5 år. Senere blev rammerne i Sydhavnen for små, og i 1984 flyttede de altså deres adresse til Albertslund. I dag råder Zarge\'s over 3000 m2 lager og kontorer, hvor der sidder 11 medarbejdere, som sørger for at vi kan leverer nogle af verdens absolut bedste aluminiumsprodukter, heriblandt deres stiger, arbejdsplatforme, arbejdsbukke og meget mere. Zarges Danmark laver ligesom deres modervirksomhed en lang række special løsninger, såsom forsvars- og lufthavnsteknik samt tankvognsstiger.

Produktsortiment

Zarges Danmark har fire primære forretningsområder, produktion af stiger og stilladser i aluminium, produktion af kasser og vogne i aluminium, produktion af trapper og gangbroer i aluminium og produktion af specielle konstruktioner i aluminium. I alle Zarges produkter forenes de mange fordele ved aluminium, blandt andet ved stabilitet, korrosionsbestandighed, lav vægt og stor fleksibilitet.

På Stigefabrikken.dk vil vi råde over stort set hele Zarges sortiment af stiger, platforme, arbejdsbukke og er glade for at kunne leverer stiger af aller højeste kvalitet til overkommelige priser, med hurtig og direkte levering. Sortimentet vil løbende blive udvidet og skulle der efter din mening mangle noget, så skal du være velkommen til at kontakte os, så vil vi straks finde ud af, om det er noget vi kan leverer.