Wibe Trappestiger

Wibe Trappestiger

Med Wibes trappestiger får du en bred platform, til at stille udstyr på, samt en integreret værktøjshylde, som sørger for at platformen, ikke bliver fyldt og dermed skaber en sikkerhedsrisiko for dig. Af sikkerhedsmæssige årsager, vil der ved arbejdstrappestigerne medfølge støtteben, da det stabiliserer og forankres i et miljø, hvor der ikke nødvendigvis er lige så roligt som i hjemmet. Wibes trappestiger lavet af sådanne materialer, som gør dem holdbare i mange år, samt gør dem lette at bære.

Henter data...

9 varer

Sorter faldende
pr. side

Relaterede kategorier

Med et stort know how indenfor stiger, bringer Wibe selvfølgelig også brugeren godt og sikkert op i højden på deres store udvalg indenfor trappestiger. Disse findes både som enkelte og dobbelte.

Som mange af de andre kategorier har Wibe også trappestiger til den private - Home, over Prof - til daglig brug, og op til Prof + som er til krævende brug.

Kendetegnet for deres trappestiger er - ligesom med resten af deres sortiment - at de ikke går på kompromis med sikkerhed og kvalitet. Husholdnigsstigen - Home model - er i anodiseret aluminium så vangerne ikke smitter af og sværter hænder og tøj. Samme behandling er på vangerne på deres Prof serie, og Prof + er pulverlakeret.

Deres trappetårnsstige er ekstra fleksibel da hver vange på stigen er forsynet med forlængerben der kan justeres uafhængigt af hinanden. Dette giver mulighed for at stille trappestigen på en trappe eller på et ujævnt underlag.

Mulighed for tilbehør i form af stigefod, støtteben, gelænder og værktøjsholder giver en stor alsidighed og den praktiske aflægshylde gør det let at opbevare mindre værktøj, skruer eller lignende så det er lige ved hånden.

Stigerne er klar til brug efter udpakning og montering af eventuelt tilbehør.