Wibe Stilladser

Wibe Stilladser

Stilladser fra Wibe giver dig maksimal sikkerhed, samt fokuserer på at udnytte potentialet i et stillads til fulde, ved at give di maksimal funktionalitet, sikkerhed og kvalitet. Ved køb af et Wibe stillads, får du den komplette pakke og alle dele indgår derfor. Du kan nemt bestille et komplet stillads eller vælge en basispakke, og udbygge med tilbygninger, indtil du når det ønskede resultat. Wibe fører både rullestilladser og trappestilladser, så du kan træffe det rigtige valg i forhold til arbejdsopgaven.

Henter data...

20 varer

Sorter faldende
pr. side

Relaterede kategorier

Ønsker du maksimal kvalitet, funktionalitet og sikkerhed er et stillads fra Wibe et åbenlyst valg. Med deres komplette pakker, sikrer du dig, at alle de obligatoriske dele er med så dit stillads opfylder gældende regler og anbefalinger - for optimal sikkerhed i højden.
Wibes sortiment består af trappe-, rulle- og håndværkerstilladser, og kendetegnet for dem alle er, at brugervenlighed og sikkerheden er i højsædet.

Den grebvenlige låseklo er nem at håndtere, og tydelige farvekoder hjælper brugeren godt på vej til sikkert arbejde i højden.

Farvekoderne er at finde på såvel hjulbremser, rammer,. platforme og lemme hvilket gør det let af finde dem og se om de er sikret eller ej.

ST- og RT-serien er udstyret med 200 mm. robuste og højdejusterbare hjul, så stilladset også kan benyttes på underlag der er en smule ujævnt.

Opstilling af Wibe stillads er ganske enkelt, dog skal brugeren være opmærksom på gældende regler for opsætning, nedtagning samt arbejde på stilladset.