Wibe Stiger

Wibe Stiger

Her har vi samlet hele vores udvalg af stiger fra Wibe. Blandt disse stiger finder du en række af markedets bedste modeller, som tåler at blive brugt igen og igen - mange år frem i tiden. Kvalitet såvel som sikkerhed er i top på alle Wibes stiger. Læs mere om de enkelte modeller ved at klikke på produkterne herunder, eller kontakt vores kundeservice for mere information.

Henter data...

19 varer

Sorter faldende
pr. side

Relaterede kategorier

Hvorfor Wibe stiger?

Wibe er en førende producent af mange former for anlægs-, modul-, trappe-, wiener-, folde-, hejse, kombi-, skyde- og enkeltstiger. Wibe er kendte for deres høje standard og kvalitet.

Flere af deres stiger har mulighed for eftermontering af Wibe tilbehør, som f. eks. kroge, støtter og holdere, hvilket giver brugeren mange forskellige anvendelsesmuligheder.

Wibes stiger er lavet i aluminium for lav vægt og god holdbarhed. Endvidere lever de naturligvis op til EN 131 standarden.

For at ramme bredt, har de inddelt deres stiger i tre forskellige kategorier ; Home - til mindre krævende opgaver, Prof - til dagligdags brug samt Prof+ - til mere krævende opgaver.

Der er mulighed for tilkøb af forskelligt tilbehør og reservedele til langt de fleste Wibe stiger.

Den høje standard og gode kvalitet giver brugeren en rigtig god oplevelse, og med mulighed for tilbehør, opnås også en meget alsidig løsning.

Stiger fra Wibe skal blot pakkes ud og eventuelt monteres med stabilisator og tilbehør inden ibrugtagning.