Wibe Skydestiger

Wibe Skydestiger

Wibes skydestiger fås i forskellige størrelser og er fleksibelt konstrueret, så du kan skyde stigen ud efter behov. Hvis stigen er kortere end 8 meter, kan det både benyttes som skyde og kombistige. Stigerne har mulighed for at blive stabiliseret eller forankret, hvilket øger sikkerheden.

Henter data...

5 varer

Sorter faldende
pr. side

Relaterede kategorier

Derfor skal du vælge Wibe skydestiger

Skydestigerne fra Wibe findes såvel i deres Home kategori - ( til mindre krævende opgaver ) som i Prof + kategorien ( til de mere krævende opgaver ) der med en bredde på hele 50 cm. giver en stige der er god og stabil i brugen.

Vælges Prof + modellen kan der vælges i mellem to og tre delte stiger og vælges den tre delte model, kan den øverste stige del fjernes og bruges separat, så brugeren faktisk har to stiger i én.

Gældende for stiger i begge kategorier er, at de også kan benyttes som wienerstige, når de er forsynet med den obligatoriske stabilisator.

De kraftige sigmaformede aluminiums vanger giver en øget stabilitet uden at gå på kompromis med vægten.

Låse systemet sikrer at stigerne ikke glider fra hinanden, og trinene er er fastgjorte med en gennemgående sammenføjning for at øge holdbarhed og stabilitet.

Ved leveringen er stigerne klar til at bruge når de er pakket ud og forsynet med eventuel obligatorisk stabilisator. De lever selvfølgelig op til gældende EN 131 standard for stiger.