Wibe Rullestilladser

Wibe Rullestilladser

Wibes rullestilladser kan købes komplet i den højde du ønsker, eller kan bestilles i basispakke, hvor det derefter er muligt at købe præcis de tilbygninger du ønsker, for at få det ønskede resultat. Rullestilladserne bliver monteret sikkert, ved at placere en 1-meters ramme nederst og har justerbare hjul, som både er robuste og gør det lettere at flytte stilladset. Hver arbejdsflade er store og har lem, hvilket giver en god arbejdsplads, samtidig med at lemmen gør det lettere at komme op, mens den kan låses så du ikke falder ned igen. Tilbehør kan købes ved siden af, for at øge effektiviteten eller sikkerheden på stilladset.

Henter data...

Varer 1-20 af 24

Sorter faldende
Side
pr. side

Relaterede kategorier

Går du og overvejer et godt rullestillads, kan Wibe give dig to muligheder ; et smalt på 75 cm i bredden, og et bredt der måler 140 cm.

Nøjagtigt som med deres foldestilladser, er samme smarte farvekoder og ergonomiske greb selvfølgelig også kommet med over på deres rullestilladser for at give brugeren en så let og fleksibel stilladsløsning og opsætning som muligt.

Gældende for alle stilladser i Wibes flotte program er de afrundede sideprofiler der er på platformene, som gør platformene mere grebvenlige når de skal bæres og/eller hejses op/ned i forbindelse med op- og nedtagning af stilladset.

Nøjagtigt på samme måde som med deres foldestilladser, sælger Wibe rullestilladserne i pakker der er skræddersyet, og dermed opfylder gældende regler og lovgivning.

Benyttes rullestilladset indendørs kan arbejdshøjden komme helt op på 10,2 meter (platforrmshøjde på 8,2 meter) og her kræves 20 kg. ballast.

Ved udendørs brug, kan brugeren opnå en arbejdshøjde på hele 14,2 meter.