Wibe Arbejdsplatforme

Wibe Arbejdsplatforme

En arbejdsplatform fra Wibe er et godt alternativ til et stillads, når der er brug for at arbejde i højderne på forskellige steder, da platformen med lethed kan flyttes rundt. De har en solid overflade og du skal ikke bekymre dig om at falde på en Wibe platform, da trinnene er skridsikre.

Henter data...

5 varer

Sorter faldende
pr. side

Relaterede kategorier

Hvorfor vælge Wibe arbejdsplatforme?

Arbejdsplatforme fra Wibe sikrer brugeren høj komfort og øget sikkerhed ved arbejde i højden, og giver mulighed for at løse opgaver der kræver arbejde med begge hænder i højder fra 44 til godt 3 meter.

Platformene er EN 131-godkendt og kan derfor benyttes i forbindelse med erhverv. Vær dog opmærksom på, at noget erhverv kræver yderligere godkendelser - eksempelvis indenfor pharma, levnedsmiddel og el arbejde.

For at sikre en lav vægt og samtidig en god holdbarhed, laves Wibe arbejdsplatforme i aluminium, forsynet med stærke nitter og beslag.

Platformene er lette at folde sammen og er forsynet med hjul, hvilket gør dem lette at håndtere - også for en enkelt person. Pulverlakeringen/elokseringen bevirker at hænder og tøj ikke sværtes til ved brug. Flere af modellerne er højdejusterbare for at give brugeren mulighed for arbejde i forskellige højder.

Wibe arbejdsplatforme leveres samlet eller delvist samlet. af hensyn til transporten til kunden. Der kan være tale om et gelænder eller to der skal monteres samt stabilisator.