Wibe Foldestilladser

Wibe Foldestilladser

Wibe har et smalt sortiment af foldestilladser, dog dækker disse alle arbejdsopgaver, så forvild dig ikke ud i en jungle af forskellige stilladser, når du kan få det hele i ét Wibe foldestillads. Et foldestillads fra Wibe kan nemt foldes sammen og derfor nemt flyttes og sættes op et andet sted. Det fås i flere forskellige størrelser og kan udbygges efter behov.

Henter data...
Filtrering
Mulige filtre
Platformshøjde (m)
Producent

4 varer

Sorter faldende
pr. side

Relaterede kategorier

Indenfor foldestilladser tilbyder Wibe to serier, som hedder FT 750 og WHS 400, og de kendetegnes ved at være et godt og enkelt alternativ til deres rulle- og trappestilladser.

Fælles for FT 750 og WHS 400 er, at de begge er meget kompakte og enkle at transportere og den foldbare ramme gør dem lette at montere.
Af underlag anbefales at de benyttes på jævnt og hårdt underlag.

FT 750 kan med en maksimal platformshøjde på hele 5,8 meter - en arbejdshøjde på omkring 7,8 meter - vælges til en stor variation af opgaver og løse dem godt.
Med fleksible pakkeløsninger er det nemt at supplere - eller tilkøbe - ekstra højde eller sikkerhed.

WHS serien findes med tre forskellige pakker, A som er grundpakke med stillads, B som er udbygning i højden samt C der er fodlister og støtteben, er det let at finde den konfiguration der skal bruges for at opnå en given højde.

Med gode og tydelige farvekoder, ergonomiske greb og smarte folderammer, hjælper Wibe brugeren til en nem og simpel opsætning.