Wibe foldestiger

Wibe Foldestiger

Wibes foldestiger som du ønsker dem. Stiger med mange forskellige funktioner og kombinationsmuligheder. De kan nemt foldes til arbejdsbukke eller trappestige. Fantastisk gode, hvis du har flere arbejdsopgaver, men ikke ønsker at købe ni forskellige stykker udstyr, for at opnå samme resultat.

Henter data...

3 varer

Sorter faldende
pr. side

Relaterede kategorier

Hvorfor Wibe foldestiger?

Wibes svar på schweizerkniven er i deres program af foldestiger., som også er fremstillet i aluminium. Stigerne der både henvender sig til den private som erhvervsdrivende, har rigtig mange forskellige muligheder såvel i opstilling som i højde, hvilket gør den til det oplagte valg for de brugere der går efter en alsidig stige løsning.

Foldestigerne fra Wibe er lavet i let og stærk aluminium og modellerne der henvender sig til de professionelle er endvidere anodiseret for at undgå, at tøj og hænder sværtes til ved brug og transport.

De mange muligheder giver brugeren en meget alsidig løsning hvor stigen både kan benyttes som enkelt- og wienerstige men giver også mulighed for at benytte den som en mindre platform, hvilket den er godkendt til efter EN-131.

Med op til 9 forskellige kombinationer vil foldestigen kunne hjælpe med at løse mange opgaver.

Stigerne leveres klar til brug der kan dog være tale om at stabilisator skal monteres inden stigen benyttes.