Wibe enkeltstiger

Wibe Enkeltstiger

Hvis du søger en enkeltstige, har Wibe noget til enhver smag. Den klassiske stige kommer i forskellige modeller, som er specielt lavet til forskellige arbejdsopgaver, om det er professionelt set eller til handy-manden derhjemme.

Henter data...

6 varer

Sorter faldende
pr. side

Relaterede kategorier

Hvorfor Wibe enkeltstiger?

Wibe har i mange år været kendte for deres høje standard, hvilket naturligvis også gælder inden for enkeltstiger.

De mange muligheder for ekstra tilbehør - for eksempel holder til malerbøtte, vægstøtte, sikkerhedskrog til fastgørelse, leddelt forlængerben - hjælper brugeren til at vælge lige præcis det tilbehør der skal til for at løse meget forskellige opgaver.

Stigerne er fremstillet i aluminium og med sigmaformede sideprofiler - vanger - for at opnå god stabilitet med en lav vægt.

Enkeltstigen model 8000 henvender sig såvel til private som erhvervsdrivende, og herudover fører de også en stige med ekstra brede trin som er i deres PROF+ serie som er ekstra robust til mere krævende opgaver og grovere struktur på stigeskoene.

Enkeltstigerne fra Wibe er lige til at bruge dog kan der i enkelte tilfælde være tale om, at stabilisator og eventuelt tilbehør skal monteres inden stigen tages i brug.