Wibe arbejdsbukke

Wibe Arbejdsbukke

Stabile og sikre arbejdsbukke der er fremstillede til at klare hårde belastninger og al slags arbejde. Alle Wibes produkter er testede og certificerede efter gældende dansk lovgivning og normer, for at sikre et trygt og behageligt arbejdsmiljø.

Henter data...

10 varer

Sorter faldende
pr. side

Relaterede kategorier

Hvorfor Wibe arbejdsbukke?

Som en af de førende producenter af arbejdsbukke, leverer Wibe mange forskellige typer af arbejdsbukke lige fra den kendte “elefantfod” og deres Vikingstep arbejdsbuk til private over deres malerbuk og op til deres flagskib 5600+.

De mest solgte og gængse bukke fra Wibe er fremstillet i aluminium, og er selvfølgelig godkendte efter EN 131 standarden. Flere af dem er monteret med kraftige nitter og saksebeslag for øget styrke og stabilitet. Mulighed for forlængerben gør, at arbejdsbukkene også kan benyttes på ujævnt underlag.

Ønsker du en rigtig god og stabil arbejdsbuk, vil Wibe uden tvivl kunne levere den korrekte model til dig. Med de riflede trin opnås en øget skridsikring, og den store og brede platform sikrer dig et godt og robust arbejdsredskab. De er lette at slå sammen og derfor også nemme at bære og opbevare.

De fleste af Wibes arbejdsbukke er klar til brug når de er pakket ud - enkelte modeller skal dog have monteret gelænder eller andet tilbehør.