Wibe Ladders

På Stigefabrikken.dk fører vi hele udvalget af Wibe Ladders' stiger og stilladser. Ligesom flere af vores øvrige leverandører, er Wibe Ladders også behjælpelige, hvis du søger specialløsninger - så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har særlige ønsker og behov.

Henter data...

Relaterede kategorier

Intro til Wibe Ladders

Trods mere end 80 år på bagen, er Wibe Ladders i dag blandt branchens mest innovative og nytænkende stigeproducenter. På Wibe Ladders egen hjemmeside kan man læse, at man ved at forene de gamle håndværkertraditioner med moderne robotteknologi og en fuldautomatiseret produktion er i stand til at skabe moderne stige- og stilladsløsninger af højeste kvalitet.

Sikkerhed i hver trin

Kvalitet og sikkerhed har alle dage været tænkt ind i samtlige stiger og stilladser fra Wibe Ladders. Sikkerhed er grundelementet i al produktudvikling, alle sikkerhedstest og endda i Wibes kontakt til forhandlere private kunder, som måtte have spørsmål til virksomhedens produkter. Wibe Ladders slogan lyder: "Sikkerhed i hvert trin". Alle Wibe\'s stiger er kontrolleret og godkendt af SE (Sveriges Tekniska Forskningsinstitut) som følger Europanorm EN-131 og det noget strengere regelsæt Svensk Standard, SS2091.

Verdens hårdeste

For at sikre at sikkerheden ved Wibe stiger er i top, har man bl.a. udviklet sit eget testsystem, som går ud over myndighedernes hårde krav til test af stiger. Yderligere testes stigerne fra Wibe Ladders regelmæssigt af SP – Sveriges Tekniska Forskningsinstitut.