Telesteps

Telesteps

Det svenske mærke, Telesteps, står bag teleskopiske stiger til private og erhverv. Hver eneste stige fra Telesteps er håndlavet og testet manuelt, før de er godkendt til levering, hvilket øger sikkerheden for brugeren af den enkelte stige og giver en god oplevelse af stigens funktionalitet.

Henter data...

5 varer

Sorter faldende
pr. side

Hvem er Telesteps?

Telesteps med sloganet “no. 1 in telescopic work tools” var de første til at producere teleskkopstiger, og er i dag uden tvivl det bedste valg, hvis man skal være sikker på, at få en teleskopstige af højeste kvalitet uden kompromis på sikkerhed og funktion. Telesteps startede i 1996 og siden da, er det blevet en kæmpe virksomhed med over 1000 medarbejdere og sælger deres stiger og værktøj til mere end 40 forskellige lande.

Med hovedkontor, produktudvikling, kvalitetskontrol og design i Tranås i Sverige bliver der arbejdet hårdt på, at blive ved med at holde kvaliteten, der gør at de i dag er anset som den største og bedste leverandør af teleskopstiger og andre værktøjer med teleskopiske elementer. Grunden til at de har haft så stor succes og vækst i især Europa, er deres patent på nogle af de funktioner og låseanordninger, der gør at deres teleskopstiger føles sikre end andre teleskopstiger.

“We are the Original”

Hvis man før har set Telesteps stiger, eller måske været på deres hjemmeside, så har man højst sandsynligt stødt på deres logo, der siger “Vi er de originale” og derudover fortæller de også, at de er nummer 1 når det kommer til teleskopiske arbejdsredskaber. Og det vil vi sådan set give dem ret i, hvilket der også er god grund til.

Telesteps benytter sig af et patenteret teleskopsystem som meget få producenter har formået at matche eller kopiere. På trods af patentet, er der dog et hav af forsøg på at kopiere deres vellykkede system, men tit og ofte er der virkelig tegn på, at dem som kopiere systemet, overhovedet ikke har forstand på hvad de laver. Og det går ud over sikkerheden! Vi har derfor også kun teleskopstiger fra udvalgte leverandører, udover Telesteps, hvor vi altid kan være sikre på, at stigerne er i høj kvalitet og hvor der bestemt ikke er set igennem fingre med sikkerheden.

“We are the Orignial” er altså ikke bare et slogan uden substans, der bare er lavet for at fortælle at de er de første, det er også for at fortælle, at de stadig er de klart bedste til hvad de laver, nemlig gode teleskopstiger hvor ingen kompromiser er gjort.

Hvorfor skal du vælge Telesteps?

Det kan egentligt opsummeres meget kort, kvalitet, simplicitet, fleksibilitet og sikkerhed. Disse 4 ord opsummere meget godt hvorfor Telesteps stadig er de bedste til at lave teleskopstiger, og hvorfor vi altid anbefaler deres stiger.

Simpel betjening

Hvis man er ude efter en let og kompakt løsning der er nem at håndtere. Deres simple teleskopsystem giver så nem en betjening man overhovedet kan tænke sig til, med et enkelt greb til justering og røde knapper på alle trin, der indikerer om trinene er sikre at træde op på, og kan klare op til 150 kg. uden nogen problemer.

Fleksibel løsning

Fleksibiliteten hos stigerne fra Telesteps gør, at du kan benytte stigerne til et hav af forskellige opgaver, også der hvor pladsen er trang. Du kan altid finde den optimale længde til arbejdsopgaver du skal udføre, med det nemme teleskopsystem, og du får på sin vis mange stiger i én, når du vælger en teleskopstige. Derudover findes der smart tilbehør som justerbare fødder, samt værktøjsbakker til toppen så du altid har værktøjet tæt på. Teleteps stiger gør bare arbejdet meget nemmere.

Sikkerhed først

Der er dog en ting, der er vigtige end den simple betjening og fleksibilitet, som også er en af de ting der udmærker Telesteps teleskopstiger og redskaber i forhold til de mange andre leverandører du kan finder rundt omkring i Europa. Sikkerhed. Hvis en stige ikke er sikker, er den ikke brugbar, og især med en teleskopisk stige, er det vigtigt, at der ikke er risiko for, at stigen klapper sammen imens man står på, hvilket man faktisk hører ofte, men aldrig om en stige fra Telesteps. Stigerne og platformene fra Telesteps er lavet i robust aluminium og grove plastik detaljer og alle stigerne, materialerne samt tilbehør er alt sammen godkendt og certificeret jvf. BS EN 131, SP, TÜV/GS, NEN 2484.

Hvad tilbyder Telesteps?

Telesteps har efterhånden et ret bredt sortiment både til professionelt brug og har også en serie af gode stiger som henvender sig til hjemmet og gør-det-selv folket. Deres produkter er opdelt i to kategorier; PRO og HOME og disse to er yderligere opdelt i henholdsvis Pro og Black Line under PRO kategorien og Blue Line under HOME kategorien. Hvis du synes det er lidt kringlet, så finder du her en lille forklaring på de forskellige kategorier og hvilke produkter du finder under de forskellige kategorier, samt hvad de forskellige kategorier udmærker sig med.

Telesteps PRO

Telesteps PRO er overkategorien for alle deres teleskopstiger, som er lavet af kvalitet, der henvender sig til erhverv og professionelt brug, der kan holde til dagligt brug i hårdere miljøer end man vil finde i hjemmet eller sommerhuset. I forhold til sortimentet, så finder du her en almindelig teleskopstige (enkeltstige), en kombistige og en arbejdsplatform. Alle stigerne i denne kategori er stabile, sikre og yderst nemme at håndtere og betjene, de er derudover lette at folde/udfolde så de bliver kompakte og nemme at transportere. Black Line er en underkategori til deres PRO stiger, som udmærker sig med et lidt mere kompakt design, bredere trin og generelt mere komfort og stabilitet end de andre teleskopstiger.

Telesteps HOME

Telesteps HOME er en serie af teleskopstiger som er ideelle til brug i hjemmet, når man eksempelvis skal pudse vinduer, male vægge og meget mere. Teleskopstigernes kompakte form når de er foldet sammen, gør at de let kan gemmes væk i et skab, og opbevaring kan ikke gøres meget nemmere, end med en god teleskopstige. Kvalitetsmæssigt er de væsentligt bedre end de billige alternativer der bliver importeret fra Østen, og de er ikke helt så avancerede som teleskopstigerne i PRO kategorien. Betjeningen er stadig meget simpel, sikkerheden er selvfølgelig i top og disse stige giver stadig en super fleksibilitet, så man kan bruge den til en masse forskellige arbejdsopgaver. Et fantastisk alternativ til en god stige til hjemmet. Hvis du er interesseret i denne type teleskopstige, skal du bare kigge efter serien “Blue Line”, som er let at identificere på de blå-farvede vanger på teleskopstigen.

Udover deres almindelige teleskopstige i serien Blue Line, finder du også en lofttrappe med samme smarte teleskopsystem. Ønsker man derfor en smart og let løsning til loftrummet, finder du et par gode alternativer fra Telesteps, som gør det nemt og sikkert at kravle op til loftet. De er simple og nemme at sætte op, og ligeså simple at betjene, når den er fæstnet til loftlemmen.

Hvad koster en teleskopstige?

Teleskopstigerne fra Telesteps starter på ca. 1600 kr. for den mindste af deres stiger i HOME kategorien, og vil gøre et godt stykke arbejde i hvert hjem eller sommerhus. Skal man bruge en noget mere arbejdsmiljøvenlig teleskopstige, så starter deres PRO stiger ved ca. 2600 kr. for deres kombistiger, og hvis man vil have en klatrestige, så lyder prisen fra ca. 2800 kr. Disse priser er faktisk ikke meget langt fra deres konkurrenter, og skal man have originalen, så er de ekstra par hundrede kroner man eventuelt betaler rigtig godt givet ud. Og en god fleksibel arbejdsplatform til under 5000 kr. kan du endda finde i vores sortiment, hvilket vi synes er en fantastisk deal.

Skulle du have nogen som helst form for tvivl omkring stigerne, eller spørgsmål om hvad du skal vælge, så skal du være mere end velkommen til at ringe til vores kundeservice, som du kan fange på telefon 71 99 80 87. Du kan også fange os ved at skrive en email til info@stigefabrikken.dk eller skrive til os på chatten her på hjemmesiden. Så skal vi gøres vores bedste for at finde det helt rigtige til dig.