Silkeborg Stigefabrik

Silkeborg Stigefabrik

Silkeborg Stigefabrik (grundlagt i 1948) tilbyder et stort udvalg af stiger i træ, aluminium og glasfiber, som kan tilfredsstille både den private og den professionelle håndværker, fra små dagligdagsopgaver til større håndværker- og industriprojekter.

 
Henter data...

Relaterede kategorier

Silkeborg Stigefabrik - Det sikre ståsted

Siden Stigefabrikken.dk åbnede sine virtuelle døre op, har vi forhandlet stiger og tilbehørsprodukter fra Silkeborg Stigefabrik. Produkternes høje kvalitet kombineret med en god, personlig service fra medarbejderne på fabrikken i Them gjorde Silkeborg Stigefabrik til et oplagt valg i vores søgen efter en professionel leverandør af kvalitetsstiger.

Silkeborg Stigefabrik er i dag vores største leverandør af stiger, og produkterne fra fabrikken i Them optræder i stort set alle vores varekategorier. Silkeborg Stigefabrik producerer dagligt ca. 4.000 trinstiger, svarende til over 1 km stiger hver dag. 50% af stigeproduktionen er aluminium, 35% er træ og 15% er glasfiber (Kilde: tv2oj \'12).

Et godt samarbejde

Vi er stolte af at forhandle stiger fra Silkeborg Stigefabrik, der lige siden åbningen af fabrikken har leveret produkter af høj kvalitet. Deres store erfaring betyder, at vi i dag tilbyder et bredt udvalg af markedets bedste stiger til priser, som er til at betale. Det er vores udsagte ønske og ambition, at dette samarbejde skal fortsætte mange år frem i tiden, og at vores kunder i lang tid fremover vil kunne få glæde af stiger, stilladser og tilbehørsprodukter fra Silkeborg Stigefabrik.

Specialkonstruktioner

Foruden de mange stige- og stilladsprodukter, du finder i vores faste sortiment på webshoppen, er vi i samarbejde med Silkeborg Stigefabrik i stand til at fremstille specialløsninger tilpasset din virksomheds ønsker og behov. Søger du en særlig stigeløsning, som ikke findes i butikken, anbefaler vi, at du kontakter os via telefon eller kontaktformularen på vores side for specialkonstruktioner.

Vi har tidligere leveret specialløsninger i træ og glasfiber til større butikskæder, offentlige institutioner og industrivirksomheder, som hver især har haft særlige ønsker og behov til deres stigeløsning. Indtil nu har ingen opgave vist sig for stor, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du ønsker en specialfremstillet stigeløsning.

Specialister i træ og glasfiber

Her på Stigefabrikken.dk har vi et bredt udvalg af stiger fra en række forskellige leverandører. Det kan derfor somme tider være svært at vælge, hvilken stige, man ønsker at købe. Af samme årsag har vi skrevet lidt om fordelene og ulemper ved de enkelte stiger i produktbeskrivelserne og her på “mærkesiderne”.

Er du på udkig efter en træstige eller en stige af glasfiber, er Silkeborg Stigefabrik et godt sted at starte din søgen. Hos Silkeborg Stigefabrik har man specialiseret sig i produktion og salg af stiger i disse materialer, og om du køber en standardløsning eller ønsker en specialproduktion, er kvalitet altid helt i top. Blandt deres udvalg af træstiger, findes wienerstger, enkeltstiger, vinduespudserstiger og hemsetrapper.

Alt til vinduespudseren

Silkeborg Stigefabrik har et bredt udvalg af stiger og tilbehørsprodukter til vinduespudsere. Her på Stigefabrikken.dk fører vi alle deres vinduespudserstiger, som gør sig særdeles godt i forårsmånederne, når solen begynder at komme frem. Kvaliteten er, som på deres øvrige stiger, helt i top - og funktionaliteten ligeså. Er du vinduespudser, kan du ikke arbejde uden en god stige.

Spidsstigerne fra Silkeborg Stigefabrik kan i 9 ud af 10 tilfælde sendes fra dag-til-dag, så står du midt i en opgave, som kræver en vinduespudserstige, er hjælpen ikke langt væk. Ring eller skriv til os, hvis der er tale om en hastesag - så finder vi helt sikkert en god løsning.

En dansk stigefabrik?

Silkeborg Stigefabrik er i dag den eneste af sin art i Danmark. At holde produktionen af f.eks. træstiger i Danmark er en bekostelig affære, men samtidig sikrer man også, at alting bliver, lige som man gerne vil have det. Bestiller du en træstige fra Silkeborg Stigefabrik er du således sikret høj, gennemtestet kvalitet, som er produceret i Danmark.

En stor del af arbejdet på stigefabrikken i Them foregår tilmed manuelt. Man skulle måske tro, at robotter for længst havde afløst operatørerne, som står bag maskinerne - men ikke hos Silkeborg Stigefabrik. Her har man valgt at fortsætte med folk i produktionen, og det er der en helt særlig årsag til: kvalitetssikring. Ved at have folk ved maskinerne sikrer man nemlig, at produkterne bliver, som man vil have dem - og at kundens ønsker imødekommes på bedste vis.

Kan man se stigerne?

Ønsker du at se stigerne fra Silkeborg Stigefabrik, inden du svinger dankortet, bedes du kontakte vores kundeservice for nærmere aftale. Vi lagerfører kun få stiger, og vil du være sikker på at kunne se den model, du søger, skal den måske bestilles hjem til vores showroom i Slagelse.

Ønsker du selv at afhente din stige, gælder samme procedure som ovenfor. Bor du i nærheden af fabrikken i Them, vil du i 9 ud af 10 tilfælde kunne afhente stigen hos Silkeborg Stigefabrik, hvis du anfører dette i kommentarfeltet ved bestilling på Stigefabrikken.dk.