Scando

Scando

Med mere end 40 års erfaring inden for produktion af aluminiumsprodukter, var svenske Scando det sikre valg, når toppen skulle nås. I Danmark fås det svenske mærke ikke længere - men danske Jumbo har heldigvis overtaget produktionen af Pro Classic-serien, som var Scandos bedste og mest hårdføre serie af stiger, bukke og platforme. Produkterne i denne kategori henvender sig primært til professionelt brug, hvor der stilles høje krav til sikkerhed, ergonomi og arbejdsmiljø.

Henter data...

Varer 1-20 af 25

Sorter faldende
Side
pr. side

Scando: Svensk kvalitet siden 1959

Scando har over 40 års erfaring i fremstilling af stiger. De leverer sikre og bæredygtige aluminiums produkter af høj kvalitet. Vores sortiment er tilgængelig både i Danmark og Sverige.

Scando gør dit liv lettere og sikrere. Scando stiger er konstrueret primært til professionel brug, hvor der stilles høje krav til sikkerhed, ergonomi og arbejde. Maksimal stabilitet på højt niveau er også vigtigt, hvis du bruger stigen ofte. En Scando stige er også et værdifuldt værktøj til ambitiøse gør-det-selv mænd og kvinder. Scando\'s produkter holder længe og er behagelige at arbejde fra- og med, og er det oplagte valg til dit arbejde, der kræver lidt mere. Scando\'s mål er at producere markedets bedste og sikreste stiger til alle formål og højder.

Hvert år sker mange alvorlige ulykker  grundet brug af stiger, på grund af sikkerheden. Nogle vælger de forkerte stiger til forkert brug. Det anslås, at omkring 6.000 danskere kommer på hospitalet hvert år på grund af fald fra stiger. Den største risiko er, at stigen glider væk under én og for trappestiger er største risiko for de vælter. Derfor er det vigtigt at få den rigtige vejledning omkring at vælge den rigtig stige, til det rigtige arbejde. det er vigtigt at prisen ikke afgører valget af den enkelte stige, da sikkerheden kommer først.

Det er vigtigt for Scando at kvaliteten, Konstruktionen, fremstillingen og brugen til at være gennemsyret af stabilitet og sikkerhed vægtes vigtigere end alt andet, og derfor er du også nødt til at tænke nogle ting igennem, før du køber og bruger din stige.

Tanken bag Scando

Elon Persson etablerede virksomheden i 1959 efter at være vendt hjem fra en inspirerende udstilling i USA. Han åbnede folks øjne for brugen af materialet aluminium. I 1983 modtog virksomheden sit nuværende navn, Scando, som på latin betyder ”jeg klatre”. Lige siden etableringen i 1959, har Scando\'s motto været, at de ville fremstille de bedste stiger i forskellige højder.

Stiger til alle

Scando har opdelt deres sortiment i fire forskellige kategorier så alle kan være med; Scando pro classic, Scando pro, Scando solid og Scando proff.

Scando pro Classic

Top kvalitets stiger, som forbereder dit arbejdsmiljø. Scando pro classic stiger er meget kraftige og gennemtænkte stiger som på mange måder forbedrer arbejdsmiljøet. Scando pro classic serien er meget populær i bland professionelle fagfolk. Scando pro classic serien består af fem produkter i 37 forskellige designs. Der tilhøre derudover en masse tilbehør, som der forenkler og sikrer din hverdag.

Scando pro

Robuste professionelle spin-stiger med ergonimisk designet stile. Stigerne har skridsikre og kraftige trin (35 mm), der gør arbejdet ekstra bekvemt.. Scando pro stiger har stabile vanger med unikke multi-hullers knaster profil, som er anodiseret for ikke at nedgøre dine hænder. Trin og vanger er fremstillet af ekstruderet aluminium med et meget attraktivt design.

Scando solid

Stiger der opfylder den professionelle brugers ønsker til sikkerhed og stabilitet. Solidstigerne er gennem mange år, Scandos mest solgte stiger til både professionelt og privat brug .Da scando lavede solid serien, var tanken, at det ville være funktionelt og noget enklere design end de professionelle stiger, men solid serien skulle koste lidt mindre. Scando tror på at solid stigerne er mindst lige så gode som konkurrenternes professionelle stiger. Solid serien rækkevide kan sammenlignes, men frem for alt, er det et mere sikkert valg for dig, din familie og venner.

Scando proff serien

Scando Proff serie er en fællesbetegnelse for andre professionelle produkter. Produkter, der er nøje udvalgt til altid at sætte sikkerhed og funktion i første række. Her finder du alt fra træ stiger til de større mini stativer i stål.

Scando har en under kategori som hedder Scando basic, hvor alle basis stigerne befinder sig. Scando Basic er et Scandos stigesortiment til konkurrencedygtige priser. Stigerne er konstrueret til både at kunne bruges af håndværkere og det kvalitetsbevidste ”gør-det selv” mænd og kvinder. Scando Basic findes som enkeltstige, 2-delt skydestige og 2-delt combistige

På Stigefabrikken.dk har vi lige fra badebrostiger, trappestiger, hejsestiger til store stilladser. Scando har et bredt sortment af forskellige produkter og derfor kan du finde lige hvad du har brug for til arbejdet eller hjemmet.

Scando på Stigefabrikken.dk

I samarbejde med Materielhuset A/S førte vi indtil 2017hele Scandos sortiment. Grundet omstrutureringer i Scando AB hørte samarbejdet dog op, og vi fører derfor ikke længere stiger af varemærket Scando. Jumbo Pro Classic-linjen har samme mål og dimensioner som den "gamle" Pro Classic serie fra Scando, og vi henviser derfor i stedet til disse stiger eller tilsvarende stiger fra Zarges eller Wibe.