Profile

Profile A/S

Profile A/S er en dansk specialvarevirksomhed, som sælger og producerer lofttrapper, skunklemme m.m. til kvalitetsbevidste forbrugere og virksomheder over store dele af Europa. Hos Stigefabrikken.dk fører vi alle lofttrapper og skunklemmer fra Profile.

9 varer

Sorter faldende
pr. side

Profile A/S: Knowhow - og sikre leverancer

Profile A/S ser det som sin vigtigste opgave, til stadighed at kunne tilbyde sine samhandelspartnere de bedste produkter, herunder de seneste nyheder - til konkurrencedygtige priser. Det stiller krav om knowhow, specialviden og ikke mindst godt købmandskab i indkøbssituationen. Opgaven bliver til fulde løst af faguddannede medarbejdere, hvis viden og ekspertise også står til rådighed for kunderne ved deres valg af produktløsninger. Kort ekspeditionstid ved ordrer - og evnen til at gennemføre hurtige og præcise leverancer - er også et af kendetegnene ved Profile A/S.I hverdagen er dette sikret ved store lagre, moderne transportmateriel - kombineret med en serviceorienteret medarbejderstab.

Samarbejde og tillid

Profile A/S har gennem sine aktiviteter sikret sine professionelle kunder de bedste kommercielle muligheder. Dyb indsigt i kundernes hverdag, tillid og nærhed i kontakten vil altid være et vigtigt element i samarbejdet for Profile A/S. Og det vil det også være fremover!