Profile

Profile A/S

Profile A/S er en dansk specialvarevirksomhed, som sælger og producerer lofttrapper, skunklemme m.m. til kvalitetsbevidste forbrugere og virksomheder over store dele af Europa. Hos Stigefabrikken.dk fører vi alle lofttrapper og skunklemmer fra Profile.

Henter data...

9 varer

Sorter faldende
pr. side

Profile A/S: Knowhow - og sikre leverancer

Profile A/S ser det som sin vigtigste opgave, til stadighed at kunne tilbyde sine samhandelspartnere de bedste produkter, herunder de seneste nyheder - til konkurrencedygtige priser. Det stiller krav om knowhow, specialviden og ikke mindst godt købmandskab i indkøbssituationen. Opgaven bliver til fulde løst af faguddannede medarbejdere, hvis viden og ekspertise også står til rådighed for kunderne ved deres valg af produktløsninger. Kort ekspeditionstid ved ordrer - og evnen til at gennemføre hurtige og præcise leverancer - er også et af kendetegnene ved Profile A/S.I hverdagen er dette sikret ved store lagre, moderne transportmateriel - kombineret med en serviceorienteret medarbejderstab.

Samarbejde og tillid

Profile A/S har gennem sine aktiviteter sikret sine professionelle kunder de bedste kommercielle muligheder. Dyb indsigt i kundernes hverdag, tillid og nærhed i kontakten vil altid være et vigtigt element i samarbejdet for Profile A/S. Og det vil det også være fremover!