Jumbo Stillads A/S

Jumbo Stillads A/S

Danske JUMBO Stillads A/S er specialister i at producere stiger og stilladser til både hobby og professionel anvendelse, ”når toppen skal nås”. B.la. finder du Danmarks mest solgte foldestillads i udvalget fra Jumbo. Kvaliteten er i orden og priserne til at betale. Hos Stigefabrikken.dk fører vi hele Jumbos sortiment og kan levere størstedelen af varerne fra dag-til-dag.

Henter data...

Jumbo Stillads A/S: Når toppen skal nås

Jumbo Stillads A/S er Danmarks største totalleverandør af løsninger når toppen skal nås, hvad enten det gælder stiger, stilladser eller lifte og spiller derfor en stor rolle på markedet. Jumbo A/S producerer stiger og stilladser i Aluminium, stål og træ, Jumbos primære hovedprodukt er det fleksible stillads-system i aluminium, som tilbydes inde for folde-, rulle- og facadestillads. Den fælles værdi for produkterne er styrke og intelligens - symboliseret af Jumbos logo, den røde elefant. Hvilket betyder at der er 10 års garanti på alle jumbos alu-stilladser, der produceres på fabrikken i Kolding, Danmark

Et stort udvalg

Stiger til hobby og erhverv fra Jumbo Stillads A/S tilbyder professionelle kvalitetsprodukter indenfor stillads (rullestillads, foldestillads, facadestillads, murerstillads og bukkestillads), stiger (multistiger, skydestiger, hejsestiger, teleskopstiger, diverse arbejdsbukke og meget mere) samt værktøjskasser, sækkevogne og lægtevogne og mange andre produkter.

Jumbos udvalg strækker sig over produkter til almindelig havebrug og op til den professionelle håndværkers behov. Så ligegyldigt om du skal have renset tagrenden, malet hele huset eller om du har brug for stiger og stilladser til anvendelse på en fabrik, er Jumbo et godt valg. Foruden produkterne som anvendes på fast grund, har Jumbo et kvalitetsudvalg af tagstiger og tagtrin.

Internationalt

JUMBO repræsenteres af et forhandlernetværk og samarbejdspartnere i 25 lande verden over. Vores internationale forhandlernetværk og samarbejdspartnere har ekspertise og viden om de løsninger, som JUMBO tilbyder til sikkert arbejde i højden.

Produktion i Danmark

JUMBOs fabrik i Kolding har ved storproduktion & automatiserede processer skåret ned på driftsudgifterne, reduceret produktionstiden og opnået en mere fleksibel produktion. Jumbo stillads A/S bruger robotteknologi i deres svejseprocesser. Dette teknologiske udstyr blev installeret af ABB og KUKA. Vores svejserobotter og fiksturer er alle udstyret med to arbejdsstationer og pneumatisk fastgørelse af emnet. Denne opbygning gør det muligt at svejse i en ubrudt cyklus - robotten svejser på en arbejdsplads, mens operatøren placerer et nyt emne på en anden arbejdsplads.

Fabrikken i Kolding har en miljø-godkendelse udstedt af Kolding kommune. Miljøgodkendelsen opstiller visse krav og vilkår mht. drift, kontrol, miljøteknik og miljømæssig vurdering af selskabet. Driften af virksomheden har ikke nogen væsentlig indvirkning på miljøet. JUMBO er i første linje med hensyn til minimering, præ-sortering og genbrug af affald.

JUMBOs fabrik i Kolding er TÜV certificeret af TÜV NORD. En gang om året udføres der en grundig undersøgelse for at bibeholde denne godkendelse.

Stillads eller stige?

Det kan for mange være svært at vælge hvilket produkt man skal købe, da der findes et hav af muligheder, hvad end man leder efter stilladser eller stiger. Derfor kan du til enhver tid kontakte os på tlf.: 71 99 80 87 eller mail: info@stigefabrikken.dk.

Hvis du er i tvivl om regler for anvendelse af stilladser, er du naturligivs altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning herom. Men du har også mulighed for at læse Arbejdstilsynets vejledninger for netop stilladser. Arbejdstilsynet er kendt for at have god og nyttig vejledning og rådgivning, om hvordan man bedst muligt gebærder sig ude på arbejdspladsen.

Det store udvalg på Stigefabrikken.dk gør at du har muligheden for at finde lige netop det du søger, hvad end det gælder højde eller funktionalitet. Hertil har Jumbo Stillads samlet sig et bredt udvalg, både for den private gør det selv mand og for det større byggefirma.