fakro

Fakro

Fakro er blandt Europas førende producenter af lofttrapper, hemsetrapper og skunklemme. Hos Stigefabrikken.dk ApS fører vi hele Fakros sortiment - og flere af trapperne kan tilmed ses i vores showroom. I samarbejde med Fakro kan vi levere store dele af sortimentet inden for få dage i hele Danmark. Har du spørgsmål til de enkelte produkter eller vil du vide mere om Fakro generelt, sidder vi klar til at besvare dine spørgsmål på telefon 78 71 31 31 og e-mail info@stigefabrikken.dk.

 
Sorter faldende
Vis som Tabel Liste

32 varer

pr. side

Fakro Danmark A/S

I samarbejde med Fakro Danmark A/S kan vi hos Stigefabrikken.dk ApS tilbyde hele stortimentet fra polske Fakro til private og erhverv i hele Danmark.

Fakro er en stor global aktør med mere end 3000 ansatte, og mere end 100.000 m2  produktionsareal fordelt over12 produktionsenheder over hele verden (USA, England, Frankrig, Spanien, Tyskland, Østrig, Holland, Ungarn, Rusland, Ukranine, Slovakiet, Kina m.fl.).

Samlet har Fakro mere end 30.000 m2 lager. Fakro er kendt for at tænke nyt og innovativt, derfor ved de at produkt udvikling er et must på området. har et moderne forsknings- og udviklingscenter (mere end 30 udviklere).