KAMPAGNE: Op til 30% rabat på hele udvalget (t.o.m. onsdag d. 30/6).
Dolle Lofttrapper

Dolle Lofttrapper

Dolle lofttrapper er blandt markedets allerbedste, fås til fair priser og kan leveres lynhurtigt. Søger du en lofttrappe af højeste kvalitet, som er nem at montere og sætte op; og som holder i mange år frem, skal du vælge en Dolle lofttrappe. Virksomheden bag, Dolle Nordic A/S, er kendt for innovative løsninger i moderne design, som opfylder gældende isoleringskrav og -anbefalinger.

Dolle Lofttrapper

 1. Dolle Håndliste
  Specialpris 183,60 kr Normalpris 204,00 kr
 2. Dolle Betjeningsstang
  Specialpris 218,70 kr Normalpris 243,00 kr
 3. Dolle Plastgerigt Clickfix
  Specialpris 302,40 kr Normalpris 336,00 kr
 4. Dolle tætningsbånd / Dampspærkit
  Specialpris 420,30 kr Normalpris 467,00 kr
 5. Dolle Rækværk til top af lofttrappe max 140 x 70 cm
  Specialpris 445,50 kr Normalpris 495,00 kr
 6. Dolle Tagadgang
  Specialpris 13.498,88 kr Normalpris 14.998,75 kr
Sorter faldende
Vis som Tabel Liste

27 varer

pr. side

Dolle lofttrapper er blandt markedets allerbedste, fås til fair priser og kan leveres lynhurtigt. Disse lofttrapper er af højeste kvalitet, nemme at montere og sætte op - og så holder de i mange år frem. Virksomheden bag, Dolle Nordic A/S, er kendt for innovative løsninger i moderne design, som opfylder gældende isoleringskrav og -anbefalinger.

Nem montering

Dolles innovative clickFix løsning er udviklet sådan, at den er nem og hurtig at montere. Den er lettere end mange andre produkter, hvilket gør den mere håndterbar, samtidig med du derved undgår en masse tunge løft.

Når du får leveret en clickFix lofttrappe, kommer den i tre dele; trappe, låge og karm. Ved hjælp af det smarte system kan karmen blive monteret for sig selv, og derefter bliver loftlemmen og trappen klikket fast. Det kan ikke gøres meget nemmere.

Effektiv isolering

Dolle lofttrapper har en helt enestående isoleringsevne, og er blandt markedets bedste, Dette er med til at sikre et minimalt varmetab, som på længere sigt kan give dig et positivt resultat på varmeregningen, når varmen ikke bare suser op på loftet. Den gode isolering sammen med effektive tætningsbånd, gør at du ikke vil opleve træk og kulde, når du går forbi din lofttrappe - og så giver det den mest energirigtige løsning.

Hvordan vedligeholder jeg en Dolle lofttrappe?

Generelt kræver lofttrapper ikke den store indsats med vedligeholdelse, men du kan med fordel rengøre selve trappen med en hårdt opvredet klud, når behovet opstår.

Ved en lofttrappe af træ, kan du med mellemrum efterse trin og vanger for tegn på fugt og dannelse af råd. Hvis du oplever problemer, kan du forlænge lofttrappens levetid, ved at opdage og udbedre det i god tid.

Hvis du oplever at din Dolle lofttrappe falder for hurtigt ned, kan du afhjælpe problemet ved at stramme fjederen op, hvilket du har mulighed for, ved at flytte eller afkorte den kæde, som sidder nær karmen for den øvre ende.

Du har desuden også mulighed for at sikre, at loftlemmen forbliver tæt, ved at efterjustere placeringen på låsens slutblik. Dette kan du gøre meget simpelt, ved at løsne de to skruer, som holder det fast og derefter ændre placeringen på slutblikket enten en smule op eller ned.