Dolle Lofttrapper

Dolle Lofttrapper

Dolle lofttrapper er blandt markedets allerbedste, fås til fair priser og kan leveres lynhurtigt. Søger du en lofttrappe af højeste kvalitet, som er nem at montere og sætte op; og som holder i mange år frem, skal du vælge en Dolle lofttrappe. Virksomheden bag, Dolle A/S, er kendt for innovative løsninger i moderne design, som opfylder gældende isoleringskrav og -anbefalinger. Er du i tvivl om valg af rette mål og dimensioner, isoleringsevne m.m., sidder vores kundeservice klar ved telefoner og e-mail mandag til torsdag fra 8 til 16 og fredage fra 8 til 14.

Henter data...

Varer 1-20 af 27

Sorter faldende
Side
pr. side

Relaterede kategorier

Dolle lofttrapper er blandt markedets allerbedste, fås til fair priser og kan leveres lynhurtigt. Disse lofttrapper er af højeste kvalitet, nemme at montere og sætte op - og så holder de i mange år frem. Virksomheden bag, Dolle Nordic A/S, er kendt for innovative løsninger i moderne design, som opfylder gældende isoleringskrav og -anbefalinger.

Nem montering

Dolles innovative clickFix løsning er udviklet sådan, at den er nem og hurtig at montere. Den er lettere end mange andre produkter, hvilket gør den mere håndterbar, samtidig med du derved undgår en masse tunge løft.

Når du får leveret en clickFix lofttrappe, kommer den i tre dele; trappe, låge og karm. Ved hjælp af det smarte system kan karmen blive monteret for sig selv, og derefter bliver loftlemmen og trappen klikket fast. Det kan ikke gøres meget nemmere.

Effektiv isolering

Dolle lofttrapper har en helt enestående isoleringsevne, og er blandt markedets bedste, Dette er med til at sikre et minimalt varmetab, som på længere sigt kan give dig et positivt resultat på varmeregningen, når varmen ikke bare suser op på loftet. Den gode isolering sammen med effektive tætningsbånd, gør at du ikke vil opleve træk og kulde, når du går forbi din lofttrappe - og så giver det den mest energirigtige løsning.

Hvordan vedligeholder jeg en Dolle lofttrappe?

Generelt kræver lofttrapper ikke den store indsats med vedligeholdelse, men du kan med fordel rengøre selve trappen med en hårdt opvredet klud, når behovet opstår.

Ved en lofttrappe af træ, kan du med mellemrum efterse trin og vanger for tegn på fugt og dannelse af råd. Hvis du oplever problemer, kan du forlænge lofttrappens levetid, ved at opdage og udbedre det i god tid.

Hvis du oplever at din Dolle lofttrappe falder for hurtigt ned, kan du afhjælpe problemet ved at stramme fjederen op, hvilket du har mulighed for, ved at flytte eller afkorte den kæde, som sidder nær karmen for den øvre ende.

Du har desuden også mulighed for at sikre, at loftlemmen forbliver tæt, ved at efterjustere placeringen på låsens slutblik. Dette kan du gøre meget simpelt, ved at løsne de to skruer, som holder det fast og derefter ændre placeringen på slutblikket enten en smule op eller ned.